Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Broers Kaan S. drongen door tot het cellencomplex

Naar nu bekend is geworden blijken twee broers van de doodgeschoten S. bij een zitting aan de rechtbank zich voorbij veiligheidspersoneel te hebben gewurmd.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Op 17 augustus vond een eerste zitting plaats in de zaak waarin meerdere verdachten terecht staan voor de ripdeal-liquidatie op Kaan S. Deze moord vond eerder dit jaar plaats in een Bredase flat, waar de verdachten het slachtoffer troffen voor wat een deal in het wietcircuit had moeten zijn. 

Onacceptabele situatie

Een ongelofelijk laffe moord, waarbij meerdere personen betrokken waren. De gemoederen liepen dan ook, bij een eerste behandeling in Breda hoog op: familieleden van S. - onder wie twee broers - slaagden er in door te dringen tot  de gang naar het cellencomplex, zo bleek vandaag bij een 'nieuwe' zitting in deze zaak aan de rechtbank, meldt Omroep Brabant.

De politie heeft inmiddels onderzoek gedaan naar de zaak maar besloten geen vervolging in te stellen, hoewel de rechter vandaag sprak van een 'onacceptabele situatie'. Het is het zoveelste incident het afgelopen jaar waarbij publiek haar boekje te buiten gaat. Eerder was dit het geval bij een zitting in de zaak van de Aquabest-schutter, en in Rotterdam, bij de behandeling van de verdachte in de Graciëla Gomes-zaak.

Beretta

Het OM maakte op de zitting vrijdag bekend dat er nog steeds onderzoek loopt. Een van de officieren maakte melding van een nieuwe vondst van bewijsmateriaal. In een berm is afgelopen woensdag nog een pistool gevonden, een Beretta. Waar precies maakte de officier van justitie niet bekend. Eerder werd er in dit onderzoek al een Kalashnikov aangetroffen.