Door: Jeroen Kraak Fotografie:
Misdaad
1

Weer vechtpartij Duitsers in Mallorca (VIDEO en FOTO'S)

Eerder berichtten we al over de Duitse hooligans die slaags raakten in Mallorca. Nu laten onze oosterburen zich weer opn...

Eerder berichtten we al over de Duitse hooligans die slaags raakten in Mallorca. Nu laten onze oosterburen zich weer opnieuw van hun beste kant zien.

Op de boulevard bij het strand S'Arsenal raken twee groepen Duitsers met elkaar in gevecht. Hoe de matpartij is ontstaan is nog steeds onbekend, al zouden meerdere jongens voor een party boat werken, meldt the Mirror.

Er zouden meerdere mensen lichtgewond zijn geraakt. Zo zijn in de video twee jongens te zien met een bloedend hoofd. Verschillende mensen bij het strand probeerden de groepen te laten stoppen, maar deze wilden niet luisteren.

Nazi's

Ondertussen zijn er ook kiekjes opgedoken van de neonazi's uit het bericht van vorige week. Ze lijken zich goed te vermaken in de badplaats.

Ze zouden vooral rondhangen in pubs met de toepasselijke namen 'Allerman' en 'Bierkoenig' en op het resort El Arenal. Ze zouden leuzen roepen als alle buitenlanders buiten

We wensen de mensen die binnenkort naar Mallorca gaan een fijne vakantie! Maar pas wel op voor rare oosterburen daar. Ze kunnen nog een kort lontje hebben. O ja, pas op als naar het naaktstrand gaat. Dan moet je oppassen voor drones.

Beeld: BSR Agency.