Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Vincent de Vries
Vincent de Vries
Recente artikelen
 1. Ex-undercoveragent Marcel van de Ven: 'We braken zelfs in bij een bank'
  Misdaad |
  Ex-undercoveragent Marcel van de Ven: 'We braken zelfs in bij een bank'

  Uit de editie van 2 september 2020: In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan afwist: de DSRT (Dienst Specialistische Recherche Toepassingen). Marcel van de Ven, een van de gezichten van het tv-programma Hunted, behoorde zes jaar tot die elite. "Wij zaten op Champions League-niveau in de strijd tegen de georganiseerde misdaad.”

 2. Programmamaakster Lauren Verster: 'Ik wil me blijven verwonderen'
  Entertainment |
  Programmamaakster Lauren Verster: 'Ik wil me blijven verwonderen'

  Programmamaakster Lauren Verster (40) reisde jarenlang de wereld over en deed voor haar tv-programma’s de stoerste dingen. Nu door corona haar tv-werk stil is gevallen, maar ze graag leuke verhalen blijft vertellen, bedacht ze Wonderhood. nl: haar eigen onlineplatform met korte reportages en experimenten over dingen waarover je je kunt verwonderen.

 3. Voetbalanalist en oud-speler Jan van Halst: 'Zelfs mijn zoon werd bedreigd!'
  Sport |
  Voetbalanalist en oud-speler Jan van Halst: 'Zelfs mijn zoon werd bedreigd!'

  De 51-jarige Jan van Halst had nooit de intentie om coach te worden. Maar de oudspeler van onder meer FC Utrecht, FC Twente, Ajax en Vitesse is het nu wel. Alleen niet op het veld, maar in het bedrijfsleven, waar hij sinds kort trainingen en adviezen geeft aan leidinggevenden en hun team.

 4. Rick Nieman: ‘Ik kwam met een ondergescheten auto aan bij Willem-Alexander’
  Entertainment |
  Rick Nieman: ‘Ik kwam met een ondergescheten auto aan bij Willem-Alexander’

  De 54-jarige Rick Nieman, die afgelopen week begon aan zijn zesde seizoen van WNL op Zondag, wordt niet snel boos, maar het steekt hem als zijn praatprogramma in een rechtsradicale hoek wordt geduwd. “Dat is zo niet waar.” Een interview over dromen, terughoudendheid, voorspellen en natuurlijk Amerika, het land waar hij zo dol op is.

 5. Rob Kamphues.
  Entertainment |
  Rob Kamphues: 'Ik ben heel lang vals bescheiden geweest'

  Rob Kamphues (59) is niet alleen tv-presentator, autocoureur en cabaretier, maar ook schrijver. Onlangs kwam zijn vijfde boek uit: De Walvishoeder, een psychologische roman over vertrouwen, angst en een onuitwisbaar verleden. Een gratis voorstukje van ons interview met Kamphues.

 6. Strafrechtadvocaat Gerard Spong: 'Moord op Wiersum is onze 9/11'
  Misdaad |
  Strafrechtadvocaat Gerard Spong: 'Moord op Wiersum is onze 9/11'

  Het zorgde voor een schokgolf in Nederland, en helemaal bij strafrechtadvocaten: de moord op Derk Wiersum, de advocaat van kroongetuige Nabil B. Mede daardoor voelt liefst driekwart van de advocaten zich nu onveilig. Volgens Gerard Spong, de Amsterdamse strafpleiter die zelf verschillende malen is bedreigd, verdient de veiligheid van advocaten dan ook serieus aandacht.