Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 30 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Most wanted: Marco Ebben

De zoon van ‘De Rotterdamse Holleeder’ ontsnapte twee keer aan een moordaanslag. Wie is deze voort- vluchtige crimineeel? En wat is er waar van het gerucht dat hij zou zijn overleden?

De Vierdaagse van Nijmegen

Vanwege de hitte werd de Vierdaagse van Nijmegen qua afstand bijna een Driedaagse, maar het maakt de prestatie er niet minder om. Als helden werden de wandelaars ingehaald op de Via Gladiola.

Plakkenpakkers

Op de Olympische Spelen van Tokio pakte Nederland het recordaantal van liefst 36 medailles. Kan dat beter in Parijs? Dit zijn de golddiggers die het voor ons moeten gaan doen.

Tv-kok London Loy: 'Je lichaam is je ruimteschip'

London Loy over zijn pittige jeugd, Expeditie Robinson, zijn tijd als hordeloper en gezond eten. “Je moet je lichaam van goede brandstof voorzien.”

Seks op de Spelen

Sport verbroedert vast ook weer in Parijs. “Het olympisch dorp kan wellicht overkomen als één grote mega-orgie. En eerlijk gezegd is het dat ook een beetje...”

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Yuri van Gelder

Toen turner Yuri van Gelder zich eindelijk wist te kwalificeren voor de Olympische Spelen, besloot hij het Braziliaanse uitgaansleven te verkennen en werd hij het olympisch dorp uit geknikkerd. Een reconstructie.

Nieuws
  • Clemens Rikken, ANP