Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Week van toen: Zó kinky was Hollywood vroeger! (1996)

Elke week poetsen we een pareltje op uit het rijke archief van Panorama (anno 1913). Deze week, uit editie 27, 1996: ‘Hoeren in Hollywood, hun eigen verhaal!’

Week van toen

Vroeger, in een tijd dat roddels nog leuk waren en juicekanalen nauwelijks bestonden, moest je van goeden huize komen als je een beroemdheid op z’n nummer wilde zetten. Want zonder mobiele telefoon waarmee je een foto of een filmpje kan maken is iemands scheefloperij verdomd lastig te bewijzen. Roddels, zeker in Hollywood, moesten wel uit eerste hand afkomstig zijn, want ‘van horen zeggen’, daar kon je niet mee aankomen. Wie waren nou de allerbeste informanten op dat gebied? Vrouwen die je op hun blauwe ogen kon geloven omdat zij zo dicht bij het vuur zaten dat ze het er warm van kregen? Juist: prostituees!

Linda, Liza en Tiffany waren in 1996 drie van de eersten die, letterlijk, een boekje opendeden over hun slaapkamerpraktijken in bekend Hollywood: You’ll Never Make Love In This Town Again heette hun boek dat compleet genegeerd werd door de Hollywoodse hotemetoten (gek hè), maar juist daarom als een lopend vuurtje door alle boekhandels ging en binnen de kortste keren zo goed als alle bestsellerlijstjes aanvoerde. En terecht, want van de verhalen van Linda, Liza en Tiffany kreeg je gloeiendhete rode oortjes, zoveel was zeker.

Prostituee Tiffany: ‘Jack Nicholson plaste in mijn mond, kuste me en proefde zijn eigen urine’ 

Liza was de vaste betaalde scharrel van bijvoorbeeld Rod Stewart. “Een aardige vent,” zei ze, “alleen een beetje jammer dat hij altijd zo snel klaarkwam.” Ook met de rustigste van de vier Beatles, George Harrison, beleefde ze de nodige avonturen. Op een van de vele jetsetfeestjes ontmoette ze hem terwijl hij in een hoekje op zijn ukelele stond te spelen. Écht op z’n ukelele, voordat je denkt dat dat synoniem is voor iets anders. Liza: “George zei tegen mij: ga mee naar boven en pijp me. Dus dat deed ik: hoe vaak krijg je de kans om een Beatle te pijpen?” Maar het vreemde was: terwijl ze dat deed, bleef Harrison maar op z’n ukelele spelen. Zelfs toen hij klaarkwam, ging hij maar door. Liza: “Ik wist niet of ik moest applaudisseren of slikken, dus deed ik maar beide.” Je leest: aan daadkracht en humor geen gebrek bij deze dames van plezier.

Linda was de favoriete dame van acteur James Caan (“Geen neukbeest, maar hij wilde wel graag likken”) en Tiffany kwam maar niet af van Jack Nicholson, de meest vreemde acteur van iedereen in Hollywood. “Het was als een paringsballet van twee zeldzame Zuid-Amerikaanse dieren,” herinnerde zij zich. Plasseks, daar hield hij wel van. Tiffany: “Jack voelde aan wat er moest gebeuren en hij plaste in mijn mond. Toen hij klaar was, pakte hij me op en kuste mijn warme natte mond. Hij proefde zijn eigen urine.”

Later schijnt hij haar nog te hebben gebeld om haar te bedanken, zo schappelijk was hij wel. Ze was alleen iets minder gecharmeerd van de sm-achtige harde seks die Jack ook geregeld prefereerde. “Heeft iemand je weleens gezegd dat je eruitziet als de duivel?” vroeg ze weleens aan hem. “Vaak,” zou hij vervolgens met een The Shining-grijns hebben geantwoord, zoals de psychopaat die hij in die film speelde. Dat zal je maar gebeuren terwijl je met hem in bed ligt!