Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zangeres Maan showt glimmend blauw lingeriesetje

Mooi blauw is niet lelijk.

Maan de Steenwinkel

Mevrouw De Steenwinkel heeft even een heerlijke foto online gezet. Een vleugje space, een snufje retro en een boel Maan. De plaat is ongetwijfeld geschoten na de clipshoot van haar nieuwste single Rondje Van De Zaak.

In de videoclip ligt de zangeres in de betreffende outfit onder de zonnebank. Verder gebeurt er eigenlijk niet zoveel in de muziekvideo, maar hé, less is more, zeggen ze dan.

Enige tijd terug bracht Maan voor het eerst in lange tijd nieuwe muziek uit. De track Paranoia deed echter niet heel veel. Het nummer kwam niet in de Top 40 en ook niet in de Single Top 100. En dat is best bijzonder voor een nummertje van de behoorlijk populaire zangeres. Veel mensen vonden Maans nieuwe sound 'te duister'.

Zorgen en kritiek

Sowieso is er de laatste tijd veel kritiek De Steenwinkel. De zangeres had een mediastilte ingelast en cancelde optredens. Maar volgens de geruchten gebruikte ze die tijd enkel om te feesten en drugs te gebruiken. En ook haar haar vriend Karel Gerlach van Goldband zou er wel pap van lusten.

In gesprek met Vogue zei Maan enige tijd terug iets over haar middelengebruik. En dat ze zich tegenwoordig wel minder laat gaan dan vroeger. "Ik ben me er toch ook van bewust dat ik niet wil dat mensen me super f*cked up zien."

Bij Goldband-zanger Karel ligt dat iets anders, vertelde hij in het dubbelinterview. Gerlach houdt wel van een snuifje en een pilletje en laat zich niet tegenhouden.

"Als ik dronken ben of iets heb gebruikt, maakt alles me minder uit. Dan interesseert het me niet meer om herkend te worden of de meningen van anderen te horen."

Toch is het niet zo dat Maan tegenwoordig alleen maar Spaatjes Rood drinkt tijdens het uitgaan.

Maan: "Ik zoek naar een middenweg. Toch denk ik weleens: boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar."

Entertainment
  • Instagram @maan.de.st
  • NL Beeld / Heukers Media