Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 17 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Dikke Nordin

Hij wordt de ‘Taghi van België’ genoemd omdat ook deze drugscrimineel zich verschool in Dubai, in de wetenschap dat hij daar veilig zat. Maar net als zijn Nederlandse evenknie werd ook hij in de kraag gevat.

Urbex Bob

Waar de doorsnee Nederlander een stedentrip of zonvakantie boekt, reist urban explorer Bob Thissen het liefst naar verlaten, desolate en – vaak – verboden gebieden. Gewoon voor de kick. Dus op naar Fukushima!

Wraak is zoet

De meeste mensen kunnen zich inhouden als hen onrecht wordt aangedaan, maar die beheersing is niet iedereen gegeven. Deze personen wilden maar één ding: wraak. En die kregen ze.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

'We vragen niet hoeveel bloed eruit vloog'

Youtuber Dionne Slagter en slachtofferadvocaat Sébas Diekstra hebben elkaar gevonden. Van hun hand (en mond) is de podcast Ooggetuigen, waarin telkens een nieuwe getuige centraal staat.

De nek omgedraaid

De moord op duivenmelker Gradus kwam als een schok voor de inwoners van Bergen op Zoom. Voor de dader hoefde justitie niet buiten de familie te zoeken. Dochter Dalissa is de hoofdverdachte.

Energiek Emmen

Een dierentuin, een voetbalclub, en, eh, nog heel veel meer. Welkom in Emmen, de stad in Drenthe waar de koning zijn 57ste verjaardag gaat vieren. “Er is hier nooit gedonder.”

Nieuws
  • Bob Thissen, Clemens Rikken