Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Olympiërs kunnen weer ouderwets los in Parijs: '30.000 condooms liggen klaar'

De atleten mogen in de stad van de liefde weer flink van bil gaan met elkaar. Dat was vier jaar geleden een ander verhaal, toen de Spelen in de Japanse hoofdstad Tokio plaatsvonden. Een wippie was toen ten strengste verboden wegens het coronavirus.

Condooms

De Olympische Spelen van Parijs staan voor de deur en zoals iedereen wel weet, is het niet alleen maar sporten, sporten en nog eens sporten die dagen. De atleten gaan flink van bil in het olympisch dorp, want wat moet je anders doen als je een dag niet hoeft te presteren? Na de kartonnen bedden in Tokio, hebben de sporters wel wat in te halen.

De bedden in Japan konden een maximaal gewicht van 200 kilo hebben. Hierdoor was het eigenlijk al vrij onmogelijk om flink tekeer te gaan tussen de lakens met meer dan één bedpartner. Met z'n tweetjes was nog enigszins mogelijk, mits je natuurlijk niet te zwaar was. Dit terwijl olympiërs bekend staan als mensen die behoorlijk wild zijn in de slaapkamer, en ook wel houden van zo'n triootje.

'Seks in het openbaar'

In 2016 deed de Amerikaanse voetbalkeepster Hope Solo al eens een boekje open over het wilde seksleven van de sporters tijdens en na de Spelen. Aan Daily News vertelde ze dat als de wedstrijden eenmaal voorbij zijn, de sporters 'wild' gaan feesten met elkaar. Solo vertelde destijds dat er ook seks in het openbaar plaatsvond. "In het gras of tussen de gebouwen. De mensen waren behoorlijk dirty", aldus Hope.

Volgens de Amerikaanse geldt er echter wel een geheimhoudingscode tussen de sporters. "Wat in het olympisch dorp gebeurt, blijft in het olympisch dorp."

Tinder

Wat ook algemeen bekend is, is dat veel atleten gewoon even lekker de datingapp Tinder aanslingeren op het moment dat zij op het olympisch dorp verblijven. Scheelt een hoop geflirt op de dansvloer, alhoewel ook dát genoeg gebeurt.

In ieder geval kunnen alle remmen weer los dit jaar. Op 26 juli gaan de sporters weer van start en zullen de Spelen gewoon weer zijn zoals voor het rampzalige coronajaar: met veel sport, feesten en seks. Volgens de organisatie liggen er in ieder geval zo'n 30.000 condooms klaar. Hopelijk voor de sporters wordt ook het TeamNL-huis flink op zijn kop gezet en zijn de bedden in Parijs wat steviger gebouwd dan de kartonnen bedjes in Japan.

Sport
  • De Telegraaf, Algemeen Dagblad, Daily News
  • Adobe Stock