Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Beddenfabrikant Olympische Spelen: doe alsjeblieft geen trio’s!

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit januari van dit jaar, topsport.

Beddenfabrikant Olympische Spelen: doe alsjeblieft geen trio’s!

De Olympische Spelen zijn topsport, maar niet alleen op het veld of in de sporthal. Ook in de slaapkamer kan het hard aan toegaan.

Olympische Spelen

Het is geen geheim dat er genoeg seks plaatsvindt tussen deelnemers aan de Olympische Spelen. Zo werden er bij voorgaande edities condooms uitgedeeld door het Olympisch Comité en zijn veel atleten terug te vinden op Tinder. Tja, je moet natuurlijk wat als je zelf een dag niet in actie hoeft te komen en in het Olympisch dorp is natuurlijk niet al te veel te doen.

Bedden

De beddenfabrikant die de bedden maakt voor de atleten in het dorp weet dat natuurlijk als geen ander en heeft de deelnemers alvast gewaarschuwd. Seks met twee mensen is geen probleem voor de bedden, zolang het maar met twee mensen is. Met meer wordt het wel een stuk lastiger. De bedden zijn namelijk gemaakt van karton en kunnen een gewicht houden van maximaal 200 kilo. Volgens Airwave, de maker van de bedden, zijn de kartonnen echter sterker dan die van hout en vanwege het gerecyclede karton ook beter voor het milieu.

Trio's

Natuurlijk ligt het wel aan welk soort atleet je op het bed hebt. Met twee zwaargewicht boksers of basketballers heb je natuurlijk al een probleem, terwijl het met drie turnsters of badmintonners het wel moet kunnen lukken. Overigens hoeft het allemaal niet zo’n probleem te zijn, aangezien je in Tokio (waar de Olympische Spelen worden gehouden) ook speciale sekshotels hebt. Daar kun je een kamer huren voor een paar uur om met je partner (of partners in dit geval) flink tekeer te gaan.

Hieronder alvast een indruk van de bedden: