Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'29-jarige Syrische asielzoeker randt in zwembad Zandvoort 4 meisjes (11) aan'

De man zou de jonge meisjes vorig jaar hebben betast en in hun billen hebben geknepen. Bij één van de slachtoffers ging de Syriër verder en klemde zijn benen om haar middel, waarbij zijn geslachtsdeel tegen haar heup zou zijn aangeduwd.

Zwembad

De Telegraaf meldt dat een 29-jarige Syrische asielzoeker ervan wordt verdacht de minderjarige meisjes te hebben aangerand in het zwembad Aqua Mundo. Dit 'zwemparadijs' maakt deel uit van het vakantiepark Center Parcs Zandvoort. De vier 11-jarige meisjes zijn mogelijk niet de enige slachtoffers van de man. Volgens de man zelf is dit niet mogelijk, aangezien hij niet op vrouwen zou vallen.

10 meldingen

Bij het zwembad zelf zouden in totaal 10 meisjes en vrouwen melding hebben gedaan van een soortgelijk incident. Er werd hierbij een man beschreven die donker is van kleur met zijn armen vol tatoeages. Het zwembad, dat normaal gesproken als een 'zwemparadijs' van het bekende park wordt gezien, waarschuwde na de meldingen de politie.

De officier van justitie liet weten dat er op camerabeelden vanuit het zwembad te zien is hoe de man in de wildwaterbaan niet meegaat met de stroom en meerdere malen op jonge meisjes afstapt.

Geslachtsdeel

Eén van de slachtoffers van slechts 11 jaar oud, besloot haar moeder te bellen na het incident. Haar moeder vertelde hierover in de rechtbank. Haar dochter zou hebben gebeld en gesproken hebben over een 'vieze man'. Volgens het 11-jarige meisje zou de man zijn benen om haar middel hebben geklemd, waarna hij zijn geslachtsdeel tegen haar heup zou hebben aangeduwd.

Na de gebeurtenis besloten moeder en dochter naar de politie te stappen en aangifte te doen. Hart van Nederland schrijft dat de gebeurtenis nog altijd veel impact heeft op het jonge slachtoffer. Haar moeder laat weten dat het meisje sinds de aanranding angstiger is geworden. Daarnaast durft ze niet meer alleen naar buiten te gaan, spreekt het slachtoffer van 'plaatjes' in haar hoofd en heeft ze last van een trauma.

'Val niet op vrouwen'

Volgens de Syrische asielzoeker heeft hij niemand expres aangeraakt, dat liet hij weten via een tolk. Daarnaast zegt de Syriër niet eens op vrouwen te vallen.

Via zijn advocaat liet de verdachte weten dat het nooit zijn bedoeling is geweest om 'op een vervelende manier' aan kinderen te zitten. Ook zouden deze aanrakingen geen 'seksuele lading' hebben gehad.

De kans dat de asielaanvraag komt te vervallen na een veroordeling is groot. De vrouw en dochter van de Syrische man zouden zich op het moment bevinden in Turkije en hij hoopt op een gezinshereniging.

Volgens de advocaat van de Syriër is er te weinig bewijs voor een veroordeling.

Misdaad
  • De Telegraaf, Hart van Nederland
  • Adobe Stock