Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Veerle Vlemmix (Temptation Island) is Playmate van het Jaar 2024 (+ FOTO'S)

Daar is ze hoor, de Playmate van het jaar 2024: Veerle Vlemmix.

Playboy

Playmates heb je in allerlei soorten en maten, maar de gemeenschappelijke delers zijn toch wel: een naaktshoot in Playboy, plus een uitstraling en lichaam waar je 'U' tegen zegt. Maar wie is nou eigenlijk de Playmate der Playmates dit jaar? De lezer heeft gesproken en bepaald dat Veerle Vlemmix er met de titel Playmate 2024 vandoor gaat.

Veerle Vlemmix

"Veerle, die in 2022 als verleidster meedeed aan Temptation Island, had totaal niet gerekend op de overwinning", aldus het blotevrouwenblaadje in een persverklaring. "Ze is net begonnen aan een reis van drie maanden door Latijns-Amerika. Vanuit Panama reageert ze opgetogen op het nieuws dat ze een nieuwe Playboy-covershoot heeft gewonnen, die zal plaatsvinden nadat ze terugkeert van haar reis. ‘Dat komt niet slecht uit – kan ik hier mooi bijbruinen.’"

De dame met krulletjes komt oorspronkelijk uit Geldrop, een dorpje in Brabant. Na een studie aan de European Fashion Business School ging ze aan de slag als inkoper in de interieurbranche, waarvoor ze vaak reist, voornamelijk naar Azië. Daarnaast werkt ze als model. In Playboy poseerde ze voor het eerst naakt.

Concurrentie

"De 29-jarige Amsterdamse won de verkiezing verrassend voor de Oekraïense favoriete Julia Yaroshenko, die haar 1,2 miljoen Instagram-volgers opriep op haar te stemmen", is er verder te lezen in de verklaring van Playboy.

Julia Yaroshenko (links) eindigde als tweede, met 23% van de stemmen. De Vlaamse Katy Hollick (rechts) werd derde met 11%. Veerle haalde liefst 30%.

BN'ers

Playboy lijkt met verse hoofdredacteur Niek Stolker een nieuwe weg in te zijn geslagen. Of eigenlijk een oude weg, namelijk die van BN'ers op cover. De laatste tijd prijkten Jaimie Vaes (34), Nicol Kremers (33) en Judith Osborn (57) in de Playboy. Vaes was de eerste bekende naam in 10 jaar tijd.

In het tijdperk ervoor schitterden onder meer Katja Schuurman, Bridget Maasland, Patricia Paay en Georgina Verbaan op de voorkant van het blotevrouwenblaadje.

Entertainment
  • Playboy
  • Adobe Stock, Playboy/René de Haan, Russell Pearson, Ana Dias