Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van tandheelkundige chirurgie tot luxe vakantie: Maak kennis met Redent Istanbul

Istanbul is een stad die in elke hoek naar geschiedenis ruikt, met zijn blauwe zee, onbeperkte schoonheid van de lucht en gastvrije mensen. In deze stad bevindt zich een tandheelkundige kliniek die de nummer één wil zijn op het gebied van gezondheidstoerisme: Redent Istanbul.

tandheelkunde Redent Istanbul

Istanbul is een stad die in elke hoek naar geschiedenis ruikt, met zijn blauwe zee, onbeperkte schoonheid van de lucht en gastvrije mensen. In deze stad bevindt zich een tandheelkundige kliniek die de nummer één wil zijn op het gebied van gezondheidstoerisme: Redent Istanbul. Redent Istanbul werd opgericht als een ander merk van Rehair Istanbul, het meest bekende en vertrouwde door Europeanen op het gebied van haartransplantatie en andere haarbehandelingen. Vandaag zullen we met u praten over de diensten en groeidoelstellingen die Redent Istanbul biedt.

Bij Redent Istanbul kunt u zowel uw tandheelkundige behandelingen als uw vakantie organiseren 


Sinds de dag dat het werd opgericht, werkt Redent Istanbul samen met artsen en medewerkers die zeer deskundig zijn in hun vakgebied, toegewijd aan hun vak en een sterke communicatie met patiënten hebben. CEO Melisa Topuz stelt dat haar basisprincipes vriendelijke service, probleemloze tandheelkundige behandelingen en gelukkige individuen vanaf het allereerste begin zijn.

In dit opzicht komt u bij Redent Istanbul in een warme, ruime, rustige en professionele omgeving terecht. Het is onmogelijk om het vriendelijke personeel niet op te merken, dat klaar staat om allerlei soorten ondersteuning aan patiënten te bieden. Verder zult u versteld staan van de prachtige apparatuur en de ultramoderne technologie, waarbij geen enkele opoffering wordt gespaard voor de tandheelkundige behandelingen.

Tandheelkundige facings bij Redent Istanbul  

Redent Istanbul biedt patiënten uit het buitenland een prijsvoordeel van 50% ten opzichte van tandheelkundige behandelingen in Europa. Alle patiënten worden in het Nederlands of Engels begeleidt. Degenen die in Nederland of België wonen, kunnen desgewenst ook hun eerste intakegesprek plannen op het Nederlandse kantoor van Redent Istanbul. Bij Redent Istanbul worden alle behandelingen op het gebied van mond- en tandziekten uitgevoerd met gemak en succes dat uw dromen te boven gaat.

Zoals bij alle behandelingen worden ook bij facings de modernste apparatuur, methoden en hoogwaardige Europese producten gebruikt. Het merk van de facings is 's werelds meest bekende en favoriete Ivoclar-merk E-Max Lamina. Op deze manier kunt u het hoogtepunt van zowel uw gezondheid als uw esthetisch zelfvertrouwen bereiken.

Redent Istanbul

 Toekomstige doelstellingen van Redent Istanbul 


CEO Melisa Topuz is zeer ambitieus over de groeidoelstellingen van Redent Istanbul voor 2024. Ze zijn vastbesloten om de ervaring en energie die ze hebben gekregen van Rehair Istanbul, de bekendste haartransplantatie in Turkije en de wereld, in te zetten voor Redent Istanbul. Zij zullen uitstekende resultaten blijven boeken bij de tandheelkundige behandelingen van patiënten met tandheelkundige problemen uit Europa. Bovendien zijn accommodatie in 5 sterrenhotels inbegrepen in de pakketten om alle comfort van de patiënten in Istanbul te garanderen, aan alle transportbehoeften te voldoen en gratis advies te bieden voor en na de behandeling. Voortdurende verandering, voortdurende ontwikkeling, voortdurende educatie en een eindeloos verlangen om een tandheelkundige kliniek te zijn die de technologie volgt. Het resultaat? Een merk voor tandheelkundige klinieken dat met de dag groeit en ongeëvenaard wordt: Redent Istanbul…

Lifestyle
  • Redent Istanbul