Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hofman-broer wenst Dries Roelvink dood, zanger dreigt met consequentie

De twee broertjes van Tim Hofman maken al jaren samen de BROERS-podcast. Afgelopen maandag was Dries Roelvink onderwerp van gesprek en hij is naar eigen zeggen 'not amused'.

Rijk en Sam Hofman

De podcast van Sam en Rijk Hofman is al jaren een groot succes. De twee praten over klinkklare onzin, maar blijkbaar werkt het. Ook de gehaktballen van Dries Roelvink komen ter sprake, deze liggen namelijk tegenwoordig zelfs in de supermarkt. Een vrij onschuldig onderwerp, zou je denken.

Sam blijkt op z'n zachts gezegd niet de grootste van de zanger te zijn. "Ik vind hem zo kut. Hij moet echt met blote voeten in de LEGO vallen", aldus het jongere broertje van Tim Hofman. Broer Rijk vraagt zich af waarom hij dat vindt en daarbij doet Sam er nog een schepje bovenop: "Hij moet echt dood."

De broers ergeren zich aan het wijn-succes van de zanger en nemen verder vooral zijn zangcarrière in de zeik.

Dries dreigt met zoons

De zanger laat aan Shownieuws weten naar het fragment te hebben geluisterd en 'not amused' te zijn. "Die jongens zoeken over mijn rug naar meer aandacht en meer volgers. Hun taalgebruik vind ik stuitend want ze gebruiken het woord kanker zowat in elke regel", aldus Dries.

Daarnaast laat de zanger weten dat het hem niet raakt wat Sam en Rijk over hem te zeggen hebben. "Maar ik hoop niet voor ze dat ze binnenkort toevallig mijn zoons tegenkomen", laat Dries weten.

Evert Santegoeds

Ook roddeljournalist Evert Santegoeds laat zich uit over de kwestie in de podcast Strikt Privé. Santegoeds vindt het opmerkelijk dat het broertje van Tim Hofman dit soort uitspraken doet na de recente gebeurtenis rondom de BOOS-presentator. "Dit zegt dus het broertje van Tim Hofman, degene die in rep en roer was toen er een verdwaasde man een pistool afgaf bij BNNVARA."

Santegoeds vindt het nergens op slaan dat de Hofman-broer de zanger dood wenst 'omdat hij wijn drinkt in een filmpje en gehaktballen verkoopt'. De roddeljournalist hoopt dat ook dat Tim - de oudste van het stel - zijn jongere broertje erop aan zal spreken.

Entertainment
  • BROERS-podcast, Shownieuws
  • NL Beeld / Heukers Media