Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Broertjes Tim Hofman over Ali B: 'Lijp narcistische psychopaat'

Op 14 juni eiste het OM een gevangenisstraf van drie jaar tegen de rapper wegens verschillende zedendelicten. Wat de broertjes Hofman betreft verdwijnt Ali ook daadwerkelijk drie jaar achter de tralies. 

Sam en Rijk Hofman

De broertjes van Tim Hofman maken al jaren een podcast genaamd BROERS. En waar Sam Hofman begin dit jaar Dries Roelvink nog dood wenste, is nu Ali B aan de beurt. De rapper raakte zo'n 2,5 jaar geleden in opspraak door een BOOS-aflevering over The Voice of Holland, waarin veel vermeende misstanden binnen het programma aan het licht kwamen.

Broertjes Sam en Rijk halen het onderwerp aan in hun veelbeluisterde podcast. "Ali B gaat drie jaar de bak in!", schreeuwt Sam in de aflevering. Rijk antwoordt: 'Neehee, dat is wat het OM eist. Daar moeten ze nog wel achter komen."

Sam zegt in de podcast ervan overtuigd te zijn dat het gaat gebeuren: "Hij heeft echt nog nul medeleven met al die vrouwen getoond." Voor de andere Hofman-broer lijkt het niet als een verrassing te komen dat Ali tot dit soort dingen in staat zou zijn. "Luister, ik weet vanaf dat ik kind ben al dat Ali B een lijp narcistische psychopaat is. Ik snap niet dat hij altijd de knuffel-Marokkaan werd genoemd. Het is één vreselijke man."

Volgens Sam Hofman heeft het er puur mee te maken dat hij op de televisie zo overkwam. Waarop Rijk dan weer reageert dat hij de rapper ook op de beeldbuis geen knuffel-Marokkaan vond. "Ja, maar The Voice of Holland-kijker, Anita die gewoon lekker op de bank zit met Henk, die denkt gewoon: dit is een knuffel-Marokkaan. Die kent ook geen andere Marokkanen he", legt Sam uit. Rijk begint te lachen.

Daarnaast is het de twee broertjes van Tim Hofman opgevallen dat de rapper bij de rechtbank een handtekening zette op een boek van een fan. Hierover zijn de BROERS ab-so-luut niet te spreken: "Het rare is dat Ali ook een handtekening heeft gezet. Wie the fuck doet dat als je wordt veroordeeld voor verkrachting, er wordt drie jaar geëist. Die vrouw die is verkracht, die doet haar verhaal, dus die is ook in die rechtbank en hij staat handtekeningen uit te delen. Dan ben je niet goed in je hoofd."

Entertainment
  • BROERS podcast
  • NL Beeld / Arjo Frank