Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de reden waarom het goed is om scheten te laten als je bij je partner bent

Liever een scheetje voor iedereen, dan buikpijn voor mij alleen. Deze uitspraak is goed te gebruiken als je alle gassen gewoon laat ontsnappen, maar hoe zit het in een relatie?

Scheet laten

Laat jij scheten in aanwezigheid van je partner? En hoe lang moet je bij elkaar zijn om dit door je vriendin wordt geaccepteerd? Bij Mic.com hadden ze dezelfde vragen en daarom deden zij hier onderzoek naar.

Onderzoek

Door middel van een enquête wilden ze meer komen te weten over scheten, scheten in een relatie welteverstaan. De deelnemers moesten onder andere laten weten wanneer ze voor het eerst een scheet lieten lopen in aanwezigheid van hun vriendin.

29% van de deelnemers liet weten dat ze in de eerste 2 tot 6 maanden geen darmgassen lieten lopen in het bijzijn van hun vriendin. 24,3% wachtte 6 tot 12 maanden. 22,4% van de deelnemers hadden niet zo'n zin in buikpijn. Zij lieten het al na een paar weken gaan als er eentje dwarszat. 24,3% van de ondervraagden beweerden nooit in het bijzijn van hun partner scheten te laten.

Relatie

Hoewel veel mensen het liever niet doen, is het heel goed om scheten te laten in aanwezigheid van je vriendin. Het is namelijk het teken dat je je op je gemak voelt bij die persoon. Dit kan zorgen voor een stabiele relatie.

De echte schijterds zijn dus spekkoper in hun relatie. Het enige advies wat we nog kunnen geven is dat je alles gewoon lekker moet laten gaan. Hopelijk zorgt dit ervoor dat jij nog jaren scheten kan laten op de bank naast je partner. Dat is pas romantiek.

Lifestyle
  • MAN MAN
  • Adobe Stock