Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de oogstrelende vriendin (41) van nieuwe Ajax-coach Hedwiges Maduro

Maduro heeft een bekende Nederlandse zangeres aan de haak geslagen.

Maduro

Ajax bungelt op het moment van schrijven ergens onderaan het linkerrijtje. En dat is pijnlijk. Heel pijnlijk. Het hele fiasco met de nieuwe directeur voetbalzaken Sven Mislintat heeft diepe sporen achtergelaten bij de Amsterdammers. Onder de Duitser vertrokken 11 spelers en werden er voor 100 tot 112 miljoen euro 12 nieuwe aangekocht. Maar ondanks dat wil het maar niet vlotten. Het gaat zelfs zó beroerd dat zowel Mislintat als de door hem naar voren geschoven trainer Maurice Steijn de laan uit zijn gestuurd.

Interim-trainer Hedwiges Maduro neemt voorlopig de honneurs waar. De pot tegen Brighton in de Europa Leauge werd echter direct verloren. Kortom, het lek is nog niet boven.

'Vriendin wordt er ook weleens gek van'

Naar verwachting zal er op den duur een andere hoofdcoach worden aangesteld. Maduro heeft al gezegd dat hij in dat geval graag aanblijft als assistent. De 38-jarige oud-voetballer heeft jaren ervaring als prof bij Oranje en clubs als Valencia, Sevilla, PAOK Saloniki, FC Groningen en, jawel, Ajax. Hij speelde van 2004 tot 2007 bij de Amsterdammers.

Al die jaren ervaring als voetballer, assistent en analist hebben hem ook 'verpest', gaf de geboren Almerenaar toe in gesprek met VI. Even rustig een wedstrijdje kijken is er niet meer bij.

Maduro: "Ik zeg heel vaak tegen mezelf: Hedwiges, nu gewoon genieten van een pot voetbal. Maar ja, ik zie wat ik zie. Mijn vriendin wordt er ook weleens gek van. Dan sta ik midden in een wedstrijd op en pak een blocnote omdat ik weer wat zie of bedenk. Is het weer zover, zegt ze dan."

EliZe

Die vriendin waar Maduro het over heeft, is Elise van der Horst alias EliZe. De zangeres zat vroeger bij Kinderen voor Kinderen en zong als meisje het alom geroemde 'Tietenlied'. In haar studentenjaren bleef Elise zingen en in 2004 bracht ze haar debuutsingle Shake uit, gevolgd door I'm No Latino en Automatic. Het laatstgenoemde nummer werd niet alleen veel geluisterd in Nederland, maar scoorde ook hitnoteringen in België, Duitsland, Frankrijk en Finland.

Daarnaast presenteerde de inmiddels bekende zangeres halverwege de jaren '00 programma's als So You Think You Can Dance en de Kids Top 20.

In 2022 was Van der Horst (41) nog te zien in het programma Secret Duets. Op dat moment ging ze al met Ajax-man Hedwiges Maduro. De twee maakten in 2018 hun relatie bekend. De lucky bastard. Maduro is overigens niet de eerste BN'er waarmee Elise een relatie aan is gegaan, eerder datete ze met DI-RECT-drummer Jamie Westland en tennisser Thiemo de Bakker.

Entertainment
  • VI, Man Man
  • NL Beeld / Proshots