Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dochter Marco Borsato poseert in pikante lingerie

Ondanks het feit dat het met de carrière van vader Marco niet zo goed gaat, gaat zijn dochter als een speer. De actrice timmert hard aan de weg als zangeres en actrice. Een foto maken in lingerie vindt de jonge Borsato dan ook helemaal niet erg.

Marco Borsato

De loopbaan van vader Marco ligt momenteel even stil. De zanger wordt verdacht van handtastelijkheden. Het vermeende misbruik zou tussen 2014 en 2019 binnen de privésfeer hebben plaatsgevonden. Borsato was een bekende van het vermeende slachtoffer en haar moeder. Destijds was het meisje slechts 15 jaar oud - inmiddels is ze 23. Jada is er echter van overtuigd dat haar vader onschuldig is: “Ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet al te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen, want de waarheid wint altijd,” vertelde ze onlangs aan Weekend.

Het zal voor Jada geen makkelijke tijd geweest zijn. Ook omdat haar ouders uit elkaar gingen. Alle malaise in de familiaire sfeer weerhoudt haar er niet van om zelf wel gewoon in de publiciteit te treden.

Zo zien we dat Jada als lingerie model staat. Ze modelleert voor een modebedrijf. Daarnaast draagt ze zwarte vleugels. Dit lijkt geïnspireerd te zijn op Victoria's Secret. In ieder geval misstaat het haar niet.

We zien dat Jada gewoon doorgaat met leven. Dat is misschien ook wel het beste in deze situatie. Zo zien we haar langs het zwembad in Frankrijk van de zon genieten. Natuurlijk doet ze dit in bikini. Dat levert mooie foto’s op. Hopelijk zoekt ze vaker de zon op, zodat we meer van dit soort plaatjes kunnen zien.

Ook geniet de jonge Borsato van vakanties in Spanje. Zo zien we haar in bikini tijdens een feestje in Mallorca.

Het lijkt erop dat Jada een druk leventje leidt. Ze reist veel, zingt en acteert. Verder lijkt het erop dat Jada ook als model aan de slag wil. Deze lingeriefoto is in ieder geval een goed begin.

Entertainment
  • Weekend, Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram