Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit zijn de vreemde gewoontes van Dries Roelvink: 'Doet zijn behoefte in een emmer'

Dries Roelvink heeft naast het dragen van een gele zwembroek meer gekke gewoontes. De zanger heeft een heleboel eigenaardige trekjes.

Dries Roelvink

We kennen Dries natuurlijk van zijn muziek en de reallifesoap met zijn familie, de Roelvinkjes. Omdat we in deze soap veel van hun leven te zien krijgen, komen we erachter dat Dries sommige dingen op zijn minst een beetje gek aanpakt.

De zanger durft in het donker bijvoorbeeld niet van de trap af, dat zorgt voor problemen als hij uit bed moet om zijn blaas te legen. Dries doet dan echter geen lampje aan. Hij heeft een andere oplossing gevonden. Wanneer de volkszanger uit bed moet voor een kleine boodschap, gaat hij niet naar het toilet. Hij heeft een plastic emmer klaarstaan om zijn behoefte in te doen. Hopelijk leegt hij die emmer de volgende dag. Zou anders wel een stinkboel worden.

Roelvink heeft echter nog meer bijzondere gewoontes. Zo vertelt hij voor de camera dat hij altijd een pak met stropdas draagt als hij een vliegtuig instapt. Dat is een overblijfsel van de eerste vlucht die hij ooit maakte toen hij speelde in het tweede team van FC Amsterdam: "Het was een slechte vlucht. Op een of andere manier had ik mezelf wijsgemaakt dat, als we niet dat clubkostuum aanhadden, het weleens mis had kunnen gaan," vertelt Dries. "Dus of het nou 35 graden is of ijskoud is: als ik vlieg, dan is het in pak met stropdas," gaat hij verder.

De vrouw van Dries, Honoria, vindt het ook wel een raar bijgeloof van haar partner: "Jij hebt echt rare dingen." Toch laat de man van Honoria vastberaden weten dat hij nooit zal stoppen met deze gewoontes. Wat je ook als een eigenaardige eigenschap kan zien is dat Dries op TikTok filmpjes maakt van dat hij wijn drinkt

@driesroelvinkofficial

♬ Me Olvide De Vivir - Julio Iglesias

In de Videoland-soap is te zien hoe de zanger met zijn zoons, Dave en Donny, op het vliegveld staat met zijn zoon. Ze staan op het punt om te vertrekken naar Oostenrijk. Hun vader staat er keurig in pak. Alleen moet paps eerst nog wat beelden maken voor TikTok natuurlijk.

Entertainment
  • De Roelvinkjes
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • TikTok Dries Roelvink