Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is het knappe zusje van de Roelvinkjes

Als je aan de Roelvinkjes denkt dan denk je al gauw aan de broertjes Dave en Donny en vader Dries. De gebroeders Roelvink hebben echter ook nog een knap zusje.

Roelvinkjes

Het gaat hier om Peggy, een halfzusje van de broers. Dries werd vader van haar in een andere relatie die hij had voor zijn zoons waren geboren. In tegenstelling tot de andere Roelvinkjes houdt Peggy er niet van om in de schijnwerpers te staan. Dave, Dries en Donny kunnen we namelijk op Videoland zien in de reallife-soap van de familie.

Dries heeft met Peggy niet zo’n hechte band als hij heeft met zijn zoons, al zien ze elkaar regelmatig. In een gesprek met Het Parool liet de zanger echter weten dat hij eraan werkt om de relatie met zijn dochter te versterken: "Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?", aldus de zanger met gele zwembroek.

Peggy heeft het druk met haar eigen gezin. Zo heeft ze een partner en kinderen. Daar gaat ze dan ook regelmatig mee op vakantie. Als het even kan gaat ze echter ook even van de zon genieten met vriendinnen. Natuurlijk in bikini, anders word je niet bruin.

Wanneer ze in het zonnige Ibiza is, schroomt ze niet om in haar zwemkleding door de straten te paraderen. De temperatuur kan natuurlijk ook aardig oplopen op het feesteiland.

We zien op Instagram dat ze ook regelmatig contact heeft met haar broertjes. Al is dat met Dave nu wat lastiger omdat hij in een afkickkliniek zit in Zuid-Afrika. Hij kampte jarenlang met een drank- en drugsverslaving. Hij was al enkele jaren clean waarna hij een terugval had. Ook met haar halfbroertjes heeft ze contact, zo zien we op Instagram een foto van Dries met al zijn kinderen.

Ondanks alle malaise op dit moment, lijken de Roelvinkjes prima met elkaar door één deur te kunnen. Al is One Happy family misschien weer wat overdreven.

Entertainment
  • Flair.nl, Het Parool
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram