Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Wilfred Genee verbant gasten van Vandaag Inside-tafel'

Vandaag Inside heeft natuurlijk een cluster met vaste gasten. Daarnaast wil ook niet iedereen aanschuiven bij het trio. Wilfred geeft nu toe dat de heren zelf ook zo hun voorkeuren hebben.

Wilfred Genee

Politiek duider Wouter de Winther was onlangs voor het eerst te gast bij de heren. Hij vroeg in de online rubriek van Vandaag Inside, In de Wandelgangen, of er een zwarte lijst bestaat bij het programma.

Genee geeft toe dat hij bepaalde mensen liever niet aan tafel wil. Namen en rugnummers noemen gaat hem echter een brug te ver: “Er zijn er een paar ja”, laat hij aan Wouter weten. De presentator wil ze niet noemen, omdat hij vindt dat alles wat je aandacht geeft groeit.

De Winther geeft echter niet op: “Ik denk dat mensen nu wel heel nieuwsgierig zijn.” Wilfred hapt niet: “Ze weten toch wel om wie dat gaat?” Daarna vertelt de presentator dat er in principe niemand op de zwarte lijst staat.

Toch wil Wilfred niet iedereen aan tafel en het enige wat mensen daarmee kunnen doen is speculeren. Genee heeft namelijk in het verleden met meerdere tv-collega’s mot gehad, dus die zouden het kunnen zijn.

Dennis Schouten

Tijdens de ‘Akwasi-rel’ in 2020 had Genee niet alleen ruzie met met Johan Derksen en René van der Gijp, maar ook met Dennis Schouten. Hij was destijds verslaggever was van Powned en kameraad van Genee.

De VI-host vindt dat Schouten destijds te veel de kant van Johan en René koos. Dennis vertelde toen Bij Andy in de auto dat hij geen verslaggever is om de billen van Genee te kussen. Het werd goedgemaakt, waarna de twee het later weer met elkaar aan de stok kregen en dat is tot op de dag van vandaag niet goedgekomen.

Fidan Ekiz

Ook heeft Wilfred het tijdens de beruchte rel aan de stok gehad met Op1-presentatrice Fidan Ekiz. De presentator was destijds te gast in Op1 om zich te verantwoorden. Hij was echter niet gediend van de felle aanpak van Ekiz en mede-presentator Jeroen Pauw.

Genee zou toen na de opnames helemaal uit zijn plaat zijn gegaan: “Jij maakt g*dverdomme met mij een afspraak hier om in jouw programma te komen en jij hebt je helemaal niet aan die afspraak gehouden.” Het zou destijds zo geëscaleerd zijn dat de vrouw van Wilfred moest ingrijpen. Opvallend detail is dat zowel Pauw als Ekiz deze zomer te zien waren als vaste side-kick in het tv-zusje van Vandaag Inside, De Oranjezomer.

Er zijn dus wel degelijk mensen die niet bij Gijp, Derksen en Genee hoeven aan te schuiven. Het is niet bekend wie dat zijn, maar vermoedens zijn er zeker.

Entertainment
  • Mediacourant, Powned, OP1, De Oranjezomer, Vandaag Inside
  • NL Beeld / Heukers Media