Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget Maasland deelt reden achter verwijderen borstimplantaten: 'Het klinkt echt heel stom'

Steeds meer vrouwelijke sterren laten hun borstimplantaten verwijderen. Puur natuur is de nieuwe trend. Ook Bridget Maasland haakte hier op in. De 48-jarige presentatrice heeft onlangs afscheid genomen van haar implantaten.

Bridget Maasland

Maasland vertelt aan Shownieuws wat haar motieven waren om de implantaten te verwijderen: “Ik wilde niets meer in mijn lijf wat niet van mijzelf was. Ik ondervind ook wel wat probleempjes van de overgang.”

Bridget is van mening dat tijdens de overgang ook andere dingen in haar levensstijl moeten veranderen: “Ik drink al twee jaar geen alcohol meer.” Verder denkt de presentatrice dat het verwijderen van haar implantaten beter is voor haar geestelijke gemoedstoestand.

Maasland laat weten dat ze de implantaten niet om medische redenen heeft laten verwijderen: “Ze waren niet aan het lekken, er was niets aan de hand.” Wel is Bridget zich bewust van de medische risico’s: “We weten allemaal dat het kan gaan zweten of dat er kapselvorming (een litteken om het implantaat heen) kan ontstaan." Dat had ik allemaal niet. Eigenlijk een beetje het zekere voor het onzekere.”

25 jaar terug in de tijd

De blondine laat weten dat het fantastisch voelt: “Alsof ik mijn eigen lijf weer terug heb”, vertelt Bridget. “Het klinkt echt heel stom, maar het voelt alsof ik 25 jaar terug in de tijd ben gezet. Ik dacht: ‘Hè hè, ja, dit ben ik.’”

Spijt heeft de presentatrice niet: “Misschien eerder spijt dat ik het niet eerder heb gedaan”, besluit ze. Vrouwen die Bridget voorgingen met het verwijderen van hun nepborsten waren onder andere Monica Geuze en de ex van Andre Hazes jr., Sarah van Soelen.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Arjo Frank