Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget Maasland (48) showt haar natuurlijke boezem

Een tijdje geleden maakte de presentatrice bekend dat ze haar borstimplantaten heeft laten verwijderen. Maasland showt haar natuurlijke voorgevel nu vol trots op haar Instagram-account.

Bridget Maasland

Bridget geeft onder haar Instagram-post aan dat er een last van haar schouders is afgevallen. "Wat als ze gaan lekken, kapselvorming, wat voor schade kan het toebrengen aan je lijf en je psyche", schrijft ze. Allemaal zorgen die Maasland nu niet meer hoeft te hebben, want de implantaten zijn uit haar lijf. "Heerlijk!" wat de presentatrice betreft.

25 jaar

Zo'n 25 jaar geleden besloot Bridget om een borstvergroting te laten doen. De twee implantaten hebben er dan ook een behoorlijke tijd gezeten. Naast de mooie momenten die Maasland met haar toen 'nieuwe voorgevel' heeft beleefd, heeft ze er ook veel kopzorgen door gehad. Ze voelt zich dan ook "lichter", schrijft ze onder haar post.

Bridget heeft dan wel een leeftijd van 48 aangetikt, maar heeft wat ons betreft niks te klagen over haar lijf. Of deze vrouw nou wel of geen implantaten in haar borsten heeft zitten. Zo wil je er toch uitzien op zo'n leeftijd en na het krijgen van een kind? Wij vinden het in ieder geval top, Bridget. Lekker bezig.

Entertainment
  • Instagram, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst