Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis voert campagne om grote prijs binnen te slepen

Waar de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen druppelsgewijs lijkt te beginnen, is er ondertussen nog een verkiezing gaande. Er wordt deze zomer namelijk ook gestemd voor de Televizier-Ring. Uiteindelijk blijven er dan drie genomineerden over. Zij mogen dan hun smoking of galajurk uit de kast trekken voor het gelijknamige gala.

Peter Gillis

Bij een verkiezing hoort ook een campagne en dat kan best helpen. John de Bever wist hierdoor vorig jaar tot de laatste drie genomineerden door te dringen met zijn real-life soap. Eén van de eersten die dit jaar met een campagne begon is André Hazes Junior. Volgens Yvonne Coldeweijer zou Hazes bij zijn optreden op het festival Dutch Valley van afgelopen zondag, dames hebben ingehuurd om stemmen te werven. Of dit gelukt is, is nog de vraag.

Na Hazes jr. is nu ook Peter Gillis een campagne gestart. Ondanks dat er verschillende rechtszaken tegen de ondernemer lopen, bedelt hij om stemmen. Samen met zijn vriendin Wendy. Op deze manier probeert het stel tot de laatste drie genomineerden door te dringen.

Via Instagram doet de familie Gillis een oproep om op hun real-life soap Massa is Kassa te stemmen: "Duimpje omhoog! 'Familie Gillis: Massa is kassa' staat in de voorlopige top 10 van de 4de kwalificatieronde! En daar wil ik natuurlijk graag inblijven. Dus heb je nog niet gestemd; dan weet je wat je te doen staat”, schrijf de huisjesverhuurder op Instagram.

Peter Gillis moet nog voor de rechter komen, omdat hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn ex Nicol Kremers. Verder heeft hij nog wat andere rechtszaken lopen. Zo zou Gillis onder andere bij sommige horecagelegenheden op vakantieparken zijn vergunningen niet op orde hebben.

Mocht de vakantieparkbaas bij de laatste drie genomineerden zitten voor de tv-prijs, dan zal hij wel een pak op maat moeten laten maken. Het is namelijk nog maar de vraag hoe het gaat met het dieet van Gillis, aangezien we een recente update al een tijdje niet meer hebben gekregen. Wel de vakantiekiekjes. Met Wendy natuurlijk.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt op 12 oktober plaats in AFAS Live.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst