Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Autorijders met deze wagen hebben de beste seks

Een erotische gemeenschap heeft onderzoek gedaan naar of je wagen invloed heeft op je seksleven. En wat blijkt? Je bolide kan wel eens meer invloed hebben op jouw prestaties tussen de lakens dan je van tevoren dacht.

Seks in auto

De auto waar je in rijdt zegt meer over jezelf dan je denkt. Zo deden wij van Panorama al eerder onderzoek naar wat je wagen zegt over je IQ. Maar voor de bestuurders van dit automerk komt er iets zeer positiefs uit, want zij zijn het gelukkigst wat betreft hun seksleven. En de auto zelf is ook nog eens geen straf om in te scheuren.

De erotische gemeenschap Joyclub trok de stoute schoenen aan. Wat ze waarschijnlijk wel vaker binnen zo'n gemeenschap doen. Lijkt ons. Zij vroegen namelijk aan 5000 leden om een enquête in te vullen en hier kwamen érg boeiende resultaten uit.

Geluk in de Porsche

Uit een enquête binnen de erotische gemeenschap Joyclub is gebleken dat Porsche-rijders de grote winnaars zijn. Ongeveer tweederde van de respondenten met een Porsche is gelukkig tot zeer gelukkig wat betreft hun seksleven. Niet alleen zijn de bestuurders van deze snelle bak het gelukkigst tussen de lakens, maar ook in de wagen weten ze wel even flink van bil te gaan. Autorijders met een Porsche hebben namelijk óók nog de meeste seks in de auto.

Geen Porsche? Niet getreurd

Niet alle 5000 respondenten bezitten een Porsche, dus ook als je een Volvo of Mercedes rijdt, schijnt het dat je best wel tevreden mag zijn. Je hebt dan geen dikke 911 onder je reet, maar als Mercedes-rijder schijn je wel relatief het meest te wippen. Meer dan de Porsche-rijders. Wellicht toch maar in je Mercedes blijven scheuren dan?

Wat betreft de Volvo-bestuurders, die zijn gewoon érg tevreden met de seks die ze hebben. Ook wel eens lekker. Gewoon tevreden zijn en rondrijden in je Volvo. Niks mis mee.

De grote verliezers

Waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Voor de Seat- en Skoda-bestuurders hebben we minder nieuws. Bij deze chauffeurs gaat het niet helemaal lekker in de slaapkamer. Of in de wagen. Of waar dan ook. Slechts 41,7% van de Seat-bestuurders is tevreden over hun seksleven. Minder dan de helft, pijnlijk.

De Skoda-rijders daarentegen rijden nog iets minder lekker in hun wagen rond, want maar liefst 45% van de ondervraagden is tevreden. Ja, meer dan de Seat-bestuurder, maar 20% van de mensen met een Skoda zegt seksueel depressief te zijn. Die Seat maar gauw inruilen dan.

Naast deze verliezers hebben we ook nog bestuurders die de seksuele handelingen gewoon graag alleen doen. Misschien wel in hun bolide. Dat zijn de bestuurders in een Tesla of Mini Cooper. Beide zijn erg goed in vooral zichzelf bevredigen. Ook niks mis mee natuurlijk. En gelukkig kan zo'n Tesla zelf rijden. Scheelt weer.

Lifestyle
  • Manify
  • Adobe Stock