Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Transgender wil testikels terug van ex-vriend: 'Zaten in een weckpot in de koelkast'

Brianna Kingsley - ooit man, maar gaat na een paar operaties als vrouw door het leven - had een relatie met William Wojciechowski. Die laatste schijnt echter nog iets in zijn bezit te hebben dat Brianna graag terug wil...

Testikels

Kingsley is daarom naar de rechter gestapt. Enige tijd terug onderging de Amerikaan een operatie om een Amerikaanse te worden, maar bewaarde naar eigen zeggen de twee operatief verwijderde teelballen. Waarom? Dat is niet helemaal helder. En Brianna's officiƫle statement leidt ook niet echt tot meer duidelijkheid. Volgens de 40-jarige stonden de ballen namelijk op sterk water in een weckpot in de koelkast. "Naast de eieren." Dat schrijft Newsweek.

En daar staan ze nog steeds, vermoedt Brianna. In het appartement van ex-vriend William Wojciechowski, die de pot met kroonjuwelen volgens Brianna niet wil teruggeven nadat de relatie sneuvelde. De 40-jarige transgender heeft inmiddels de weg naar de rechter gezocht om af te dwingen dat William de pot alsnog overhandigt. Daarnaast ligt er een eis van 6.500 dollar schadevergoeding.

Stalking

Wojciechowski kan zich daar niet in vinden. Hij hoorde pas van de zaak via de media, zegt hij tegen The Detroit News. "Ik ben haar helemaal niks schuldig", voegt hij daaraan toe.

Volgens de 37-jarige Amerikaan heeft zijn ex "al haar spullen meegenomen" toen ze uit elkaar gingen. William: "Ze heeft alles gepakt wat ze wilde." Bovendien zegt hij dat Brianna hem sinds de breuk lastigvalt, bedreigt en ongevraagd langskomt op zijn werk. De rechter zou om die reden zelfs een contactverbod hebben opgelegd.

Een document dat The Detroit News in handen heeft, bevestigt dat. Bovendien blijkt dat de transvrouw een jaar lang geen vuurwapen mag kopen en eerder is veroordeeld voor het aanvallen van een huisgenoot (ook een transgender) met een mes.

Bizar
  • Newsweek
  • Adobe Stock