Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers doet onthullingen over relatie met Peter Gillis in nieuw boek

Het ex-liefje van Peter Gillis, Nicol(leke) Kremers, komt binnenkort met een boek over haar leven. Hierin zullen er meer details over de relatie met Peter worden onthuld. Gillis wordt ervan verdacht zijn ex te hebben mishandeld. Kremers heeft meerdere aangiftes tegen de vakantieparkbaas gedaan. Doordat er nader onderzoek verricht moet worden, is de concrete datum van de rechtszaak nog onbekend.

Nicol Kremers

In het boek over Nicolleke zullen veel onthullingen en heftige details worden gedeeld over de relatie tussen Gillis en Kremers.

PTSS

Nicol wil nu een tijdje in het buitenland doorbrengen. Dat bevestigt haar advocaat Sébas Diekstra. Kremers heeft aangegeven PTSS te hebben overgehouden aan de relatie met Peter: "Zij hoopt daardoor uiteindelijk een deel van haar verleden zo veel mogelijk achter zich te kunnen laten", vertelt de advocaat. Het is onbekend of Nicolleke inmiddels weer op Nederlandse bodem is.

De ex van Peter Gillis heeft aangegeven dat ze kampt met angstaanvallen en dat ze niet meer alleen durft te zijn vertelde ze aan Party: "Ik heb zeker een trauma overgehouden aan de 4,5 jaar relatie met Peter", vertelt ze. "Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik 's nachts wakker schrik en dan bang ben."

Badend in het zweet

Kremers geeft aan dat ze wordt behandeld voor de angstaanvallen en nachtmerries die ze aan de relatie met Gillis heeft overgehouden. Ze hoopt dat die na de behandeling niet meer terug zullen keren en dat haar nachten beter worden: "Ik slaap het laatste jaar weinig, heel weinig. En als ik wakker schiet 's nachts, badend in het zweet, dan ben ik angstig en kom ik ook niet meer in slaap."

Overigens heeft Peter Gillis, die inmiddels een nieuwe relatie heeft met Wendy van Hout, onlangs een boek uitgebracht. Hierin zullen we echter geen details over de relatie met Nicolleke terugvinden, maar vooral recepten. Hij heeft namelijk een kookboek met de titel 'Hatseflats' geschreven. Het boek van Gillis is vanaf november te bestellen. Wanneer het boek van Nicol uitkomt is nog niet bekend.

Entertainment
  • Shownieuws, Party
  • NL Beeld / Patrick van Emst