Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Deze 'stoornis' heeft Nicol Kremers overgehouden aan haar tijd met Peter Gillis

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Nicolleke in Thailand is op het moment. Kremers vertelt nu de reden.

Nicol

Dat het niet meer helemaal lekker loopt tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, dat is natuurlijk al een poosje duidelijk. Gillis is nu met zijn grote liefde Wendy en Nicol zit in Thailand, maar waarom? Ze vertelt openhartig over de afgelopen periode aan Weekendblad Party. "Ik heb een trauma overgehouden aan de 4,5 jaar relatie met Peter."

Vermeende mishandeling

Enige tijd geleden kwam Kremers met het nieuws naar buiten aangifte te hebben gedaan tegen haar ex Peter Gillis wegens mishandeling. "Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik 's nachts wakker schrik en dan bang ben", vertelt Nicol openhartig. "Ik kamp met angstaanvallen en wil liever niet alleen zijn", gaat ze verder.

Gevlucht naar Thailand

Net wanneer Nicol een plekje in Utrecht voor zichzelf gevonden heeft, kan ze haar spullen weer pakken. Ze zegt dat ze wegens gevaarlijke dreiging haar woning heeft verlaten. Dit zou ook te maken hebben met haar ex, Peter Gillis. Ze besluit naar Thailand te verkassen en te gaan werken aan haar trauma. "Ik kamp met angstaanvallen en wil liever niet alleen zijn", vertelt ze voor haar vertrek aan Story. De ex van Peter Gillis zou last hebben van een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS). Dat meldt Shownieuws. "Ik hoop dat ik terugkom uit Thailand zonder nachtmerries en zonder angstaanvallen", aldus Nicol.

Entertainment
  • Party, Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst