Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dochter van 'trouwe steunpilaar' Trump deelt zeer pikante plaatjes

De 18-jarige dochter van de conservatieve Kellyanne Conway heeft het besluit genomen om zéér pikante content van zichzelf te delen met de wereld. Ook sluit ze een deal met Playboy.

Kellyanne Conway

Kellyanne Conway is de voormalig spindoctor van toenmalig president Donald Trump. Toch verliet ze het Witte Huis vrij snel, om zich meer op haar gezin te richten. Haar inmiddels ex-man George en dochter Claudia zijn bovendien felle tegenstanders van Trump. Geen ideale situatie dus. Het ruziën ging uiteindelijk zelfs zo ver dat George en Kellyanne in 2020 een naaktfoto van dochter Claudia op social media hebben gezet. Bizar.

Vrouwelijkheid terugvorderen

Het was voor de tiener een traumatische gebeurtenis. Een triest gevolg van een hoogopgelopen ruzie, waarvan Claudia de dupe werd. Nu op haar 18e, ongeveer 3 jaar later, besluit Claudia zelf de touwtjes in handen te nemen en haar vrouwelijkheid terug te vorderen.

Playboy

Ze is nog maar 18 jaar oud, toch heeft Claudia Conway een deal met Playboy binnengesleept. En als wij haar plaatjes zien, begrijpen wij wel waarom. Niet alleen gaat ze bij Playboy modellenwerk doen, nee, Claudia wil meer. De dochter van Kellyanne besluit haar zéér pikante plaatjes online te delen tegen een mooi prijsje per maand.

Of ouders Conway het eens zijn met de beslissingen van hun dochter, is onbekend. Wat wel zeker is, is dat de 18-jarige Claudia van zich laat horen en haar eigen keuzes maakt. Ook als die niet bij de conservatieve denkwijze van haar ouders passen.

Nieuws
  • NieuwNieuws, BNN Vara
  • NL Beeld / Instar