Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers heeft nieuwe vriend: dit is de vervanger van miljonair Peter Gillis

Niet alleen Petertje is weer gelukkig in de liefde, ook OnlyFans-creator Nicolleke is weer onder de pannen. Ze deelt haar 'nieuwe Peter' via Instagram.

Nicol Kremers

Waar ze in Amerika schrijven over Brangelina (Brad Pitt en Angelina Jolie) en Bennifer (Ben Affleck and Jennifer Lopez), moest Nederland het lange tijd doen met Peter en Nicolleke (Petolleke? Niceter?). Tot de twee op 1 december uit elkaar gingen. En waar de media veelvuldig sappige verhalen schreven over vreemdgaan, kwamen de twee exen met een minder spannende verklaring: de koek was op.

Hoe het ook zij, Peter en Nicolleke zijn uit elkaar en laatst genoemde is dan ook niet meer te zien in reality show Massa is Kassa. Sterker, de 28 jaar jongere Brabantse blijkt al een opvolgster te hebben: Wendy van Hout. Peter en de Nicol-look-a-like ontmoetten elkaar op een van Peters parken, wisselden nummers uit en ja hoor, hatseflats.

Ook Nicol weer aan de man

Maar hoe zit het met Nicol? Nou, ook de kersverse OnlyFans-onderneemster is weer onder de pannen, zo werd deze week duidelijk. Het gaat om ene Steven, een niet Nederlands sprekende gozer, die ze in Spanje heeft ontmoet. Shownieuws meldt dat de beste vent zijn relatie met Nicol Kremers inmiddels officieel bevestigd heeft. In onderstaande video zie je foto's van de man in kwestie.

"Ik kan jullie niet vertellen hoe verliefd ik ben geworden op deze lieve, kwetsbare, maar ook sterke, intelligente vrouw", aldus Steven tegen het showbizz-programma. "Jullie zien niet wat voor trauma's Nicol allemaal heeft van mentaal en fysiek misbruikt zijn. Ik hou van haar."

De twee hebben elkaar in het Spaanse Marbella kennen door Stevens werk als personal trainer. Wat dat betreft heeft Kremers dit keer gekozen voor iemand met een minder bourgondische levensstijl.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / _Patrick van Emst
  • Shownieuws