Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis laat weten weer gelukkig te zijn in de liefde

Haar naam is Wendy van Hout en ze hebben elkaar ontmoet op één van de vakantieparken van de SBS-ster. Peter heeft in ieder geval wel een type, want Wendy heeft net als Nicolekke lange bruine lokken. De vakantieparkbaas showt haar met veel trots aan de rest van Nederland.

Peter

Drie maanden na de breuk tussen het beroemde Massa is Kassa-stel Nicolekke en Peter Gillis, heeft de vakantieparkbaas een nieuwe vrouw aan de haak geslagen. Wendy is haar naam en ze heeft zelfs de kinderen van Peter al ontmoet. Serieuze shit dus.

Ontmoeting met Wendy

De twee tortelduifjes hebben elkaar ontmoet op één van de vakantieparken van Peter, namelijk op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer. Het vakantiepark bevindt zich in Lommel en vierde op die dag de opening. "Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen", vertelt Gillis.

Wanneer Wendy op zoek is naar een nieuwe jaarplaats op het park raken de twee met elkaar in gesprek. In een mediaverklaring laten ze weten verschillende raakvlakken te hebben, namelijk dezelfde humor en gemeenschappelijke interesses zoals ondernemerschap. Daar is onze vakantieparkbaas natuurlijk een ster in. Maar ook houden de twee beiden van campings (handig) en reizen met een camper. Wanneer het eerste tripje samen in de camper plaatsvindt, is nog onbekend. Spannend.

In de podcast Call Granny vertelt Peter dat ze de dag van ontmoeting direct nummers hebben uitgewisseld, contact hebben en vrij snel een kopje koffie gingen drinken samen. "Ik ben echt verliefd aan het worden", aldus de SBS-ster in de podcast.

Peter laat er geen gras over groeien

Er zijn namelijk al plannen om op korte termijn te gaan samenwonen in het nieuwe stekkie van Peter. Hij noemde zijn huis eerder in een interview met De Telegraaf een 'paleisje'. Dat kunnen we zeker stellen van de gigantische nieuwe villa. Wendy komt dus ook op het juiste moment aankloppen.

De nieuwe vlam van Gillis zal ook volgende week al direct te zien zijn in het succesprogramma van SBS 'Familie Gillis: Massa is Kassa'. Daar kunnen we dus allemaal meegenieten van het kersverse koppeltje.

Eerlijk is eerlijk, de succesvolle Peter Gillis ziet er gelukkig uit met zijn nieuwe vriendin aan zijn zijde. Zal Wendy Peter wat rustiger weten te maken?

Wat de ex van Peter Gillis, Nicol ervan vindt is onbekend. Ze heeft het natuurlijk tegenwoordig ook druk zat met haar eigen business. Het zakenvrouwtje.

Entertainment
  • RTL Boulevard, AD
  • NL Beeld / _Patrick van Emst