Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin Justin Kluivert 'gewelddadig overvallen in eigen woning'

Woensdagavond belandde de vriendin van de voetballer in een hel: ze werd overvallen in hun eigen huis in Valencia.

Kluivert

De Spaanse politie bevestigt de overval aan RTL Nieuws. Drie mannen zouden het huis binnen zijn gekomen. Justins vriendin en schoonmoeder waren op dat moment aanwezig in de woning. Kluivert, speler van Valencia, was al afgereisd naar het Spaanse eiland Mallorca voor de wedstrijd van Real Mallorca tegen Valencia van vanavond.

Gewelddadige overval

De overvallers waren tijdens de overval allemaal in het donker gekleed. Naar verluidt drongen ze de woning binnen nadat de vriendin van de voetballer buiten een rondje met de hond had gedaan. Volgens Spaanse media is er voor maar liefst 200.000 euro aan spullen buit gemaakt; tassen, horloges, sierraden. Dit is alleen niet bevestigd door de politie.

Verschillende media speken bovendien van een gewelddadige overval. Zo zou Kluiverts vriendin zijn geslagen door de overvallers, zodat ze zou vertellen waar de kostbare spullen lagen. Ook hierover verschillen de berichten.

De familie van Justin Kluivert laat in gesprek met RTL Boulevard van zich horen: "Het klopt dat er gisterenavond een incident heeft plaatsgevonden in het huis van Justin en zijn vriendin in Valencia. Op dit moment is het onderzoek aan de politie en doen we verder geen mededelingen. We vragen u om onze privacy te respecteren."

Het is niet bekend of de voetballer vanavond meespeelt in de La Liga-wedstrijd Real Mallorca - Valencia.

Misdaad
  • RTL Boulevard, RTL Nieuws
  • NL Beeld / Proshots