Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Olivia Talar is niet verlegen om haar lijf te showen

De vlaamse realityster Olivia Talar is bekend geworden door haar deelname aan Ex On The Beach. Leuk voor haar. Wij volgen haar vooral graag op Instagram, want deze vrouw is totaal niet bang om wat van haar lijf met ons te delen.

Olivia

Olivia was te zien in het zesde seizoen van het programma Ex On The Beach: Double Dutch in 2020. Hierdoor heeft zij de nodige bekendheid gecreëerd en weet ze daar flink goed mee om te gaan. Ze heeft mooi even 203.000 mensen weten te interesseren met haar content op Instagram. Als wij naar haar plaatjes kijken, vragen wij ons totaal niet af waarom.

Een beetje Nederlands

Ondanks dat de 24-jarige schoonheid uit België komt, heeft ze door reality tv ook veel bekendheid in Nederland gecreëerd. Ze leeft tussen Antwerpen en Amsterdam in, meldt ze op haar Instagram. Het andere programma waar Olivia aan mee heeft gewerkt, is Eating With My Ex: Going Dutch. In dit programma gaan verschillende realitysterren het gesprek aan met hun ex. De ex van de Belgische schoonheid is Dennis. Een Nederlandse jongen.

Niet verlegen

Op Instagram is Olivia niet verlegen om de verleidelijke beelden te delen met haar volgers. Zo plaatst ze een week geleden nog een foto waar ze weinig aan de verbeelding overlaat wat betreft haar boezem. Of we klagen? Nee hoor. Absoluut niet. We delen het graag met je zelfs.

Nou, superfijn dat we nu van alles weten van Olivia, maar we hopen dat jullie vooral hebben genoten van de mooie beelden die ze met de wereld deelt. Wij hebben er in ieder geval wel van gesmuld.

Entertainment
  • Man-Man, Instagram
  • EOTBDD (MTV)