Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Martha Stewart (81) trekt stoute schoenen aan en schittert als bikinimodel

Televisiester Martha Stewart (81) laat zien dat je ook op oudere leeftijd nog prima in badpak op een tijdschrift kan staan.

Martha

Martha is de oudste vrouw ooit die in haar badpak op de cover staat van het blad Sports Illustrated. Het blad brengt jaarlijks een badpakeditie uit en dit keer is de Amerikaanse zakenvrouw degene die uit de kleren gaat voor de cover

Stoer wijf

Waar misschien de meeste 80-plussers dit niet zouden doen, doet Martha Stewart het gewoon wel. En ze hoeft zich - helemaal gezien haar leeftijd - nergens voor te schamen. Samen met grote namen als Megan Fox, Kim Petras en Brooks Nader kan televisiekok Martha deze cover van haar bucketlist halen.

Op haar eigen Instagram-pagina laat Martha weten dat ze zeer in haar nopjes is met de foto's. "Ik ben zo blij dat ik op de cover van het badpaknummer van Sports Illustrated sta!", schrijft ze. "Ik hoop dat deze cover jullie inspireert om jezelf uit te dagen om nieuwe dingen te proberen, ongeacht in welke levensfase je zit". Topwijf, die Martha. Volgend jaar Playboy?

Entertainment
  • De Telegraaf
  • NL Beeld / BrunoPress