Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tante (51) van vermoorde Gino (9) 'onder verdachte omstandigheden overleden'

Het houdt maar niet op met het drama voor de familie van de vermoorde Gino. Nadat het 9-jarige jongetje vorig jaar werd ontvoerd, misbruikt en om het leven werd gebracht, overleed later dat jaar zijn moeder. Nu blijkt dat ook Gino's tante vrijdag 12 april dood is aangetroffen. De 51-jarige vrouw zou onder verdachte omstandigheden zijn overleden. Dat schrijft het AD.

Gino

Het levenloze lichaam van de vrouw - volgens de krant een tante van Gino van der Straeten - werd vrijdagochtend door de politie aangetroffen in een woning in Roermond. Hoe ze om het leven is gekomen, is nog niet duidelijk. Wel spreekt men van 'verdachte omstandigheden'. Er is een 47-jarige man uit Roermond als verdachte aangehouden.

Volgens het AD stellen buurtbewoners dat de aangehouden man de vriend was van het slachtoffer. De twee zouden vaker onenigheid hebben gehad. Agenten zouden het stel om die reden zelfs een aantal keer een bezoekje hebben gebracht. De politie bevestigt dat het adres waar de vrouw is aangetroffen bij hen bekend was.

Zoveelste drama

Voor de familie is het overlijden het zoveelste drama in een reeks van verschrikkelijke gebeurtenissen. Zoals bekend werd de 9-jarige Gino vorig jaar ontvoerd, gedrogeerd, misbruikt en om het leven gebracht door Donny M. Nadat M. het Limburgse kind om het leven bracht, verstopte hij het lichaam in een plastic zak bij een woning in de buurt. Niet veel later werd M. gearresteerd. Hoewel de zaak rondom de afschuwelijke daden nog loopt, bekende M. al wel dat hij verantwoordelijk is voor Gino's dood.

De volgende klap voor de familie was de dood van Gino's moeder, halverwege november 2022. Zij werd dood aangetroffen in een woning in Maastricht. Woordvoerster Judy op het Veld van stichting Namens de Familie meldde destijds dat er in dit geval geen sprake was van een misdrijf.

Nieuws
  • AD
  • NL Beeld / Proshots