Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Heleen van Royen uit de kleren bij pikante fotoshoot

De topfitte Heleen is zoals we weten niet bang om haar lijf te showen. Zo verscheen ze in 2006 al poedelnaakt op de cover van de Playboy. Nu, 17 jaar later kunnen we haar killerbody wederom bewonderen.

Heleen

Dat mevrouw Van Royen niet vies is van een beetje pikant is geen geheim. Zo deelt ze op haar Instagram pagina voor de liefhebber een filmpje waarop ze poserend te zien is in lingerie. Met de billetjes extreem naar achter, zoals Heleentje dat zelf omschrijft, ligt ze te poseren op de grond. “Poseren valt en staat met goede aanwijzingen van de fotograaf”, zet ze bij haar post. Bedankt fotograaf.

Killerbody

De brunette liet al eerder weten een strak schema te volgen om dit strakke lijf te krijgen. Veel trainen en de juiste voeding is volgens Van Royen dé manier om er goed uit te zien. In de periode dat ze bezig was met dit programma, trakteerde ze haar volgers al vaker op een spannend plaatje. Zoals tijdens Pasen, toen ze rondhuppelde in een kleine bikini.

Het is inmiddels 8 weken later en de sportieve schrijfster gooit dus voor de zoveelste keer beelden online. Geen straf, als je het ons vraagt. Dus Heleen, blijf dat vooral doen.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress