Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Chalisa voor Farleyangelo

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Chalisa Vodegel (27) uit Amsterdam.

Van

Chalisa is masseuse en werkt daarnaast op de salesafdeling van een telecomprovider (“Dus niet meteen ophangen als ik bel, misschien krijg je mij wel aan de lijn!”). Doet in haar vrije tijd wat de meeste vrouwen graag doen: “Shoppen!”

“Ik ben nu ongeveer een jaar samen met mijn vriend Farleyangelo. Een gezamenlijke vriend probeerde ons al een tijdje aan elkaar te koppelen, maar op de een of andere manier kwam dat er nooit van. Per toeval kwam ik hem een jaar geleden tegen en eigenlijk was het meteen raak. Alles klopte gewoon, hoe hij eruitzag, zijn uitstraling, hoe hij keek. Natuurlijk had ik hem allang opgezocht op sociale media, dus ik wist al dat het een mooie jongen was, maar in het echt was het nog veel beter.”

“Farleyangelo is niet alleen mooi, maar ook nog eens zorgzaam. Sinds april wonen we samen in Amsterdam, dus dat is een mooie stap voor ons allebei. Zo raak als het in het begin was, zo raak is het nu nog steeds. Steeds meer, kan ik wel zeggen!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Entertainment
  • toonen-wientjens.com