Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de bloedmooie Anna Nooshin doet sexy in doorschijnend lingeriesetje

De presentatrice laat zich in verschillende setjes zien. 

Anna Nooshin

Anna Nooshin valt in de categorie 'influencers'. En wat doen influencers? Juist, heel veel knaken verdienen door allerlei artikelen aan te prijzen. Dat vinden wij bij Panorama niet per se heel interessant, totdat er een lingeriemerk aanklopt voor een samenwerking natuurlijk. En dat moment is nu.

Zo zorgt het merk Loungewear ervoor dat we niet één, niet twee, niet drie keer, maar behoorlijk vaak een heerlijke Anna Nooshin in lingerie te zien krijgen. Zoals op de beelden hieronder:

Maar daar blijft het niet bij, want Anna plaatst nóg een paar leuke plaatjes van zichzelf in de kleine lapjes stof van Loungewear. En waar Anna onlangs nog behoorlijk wat online kritiek over zich heen kreeg - sinds wanneer is Instagram een soort OnlyFans geworden?! - lijkt de presentatrice zich daar he-le-maal niks van aan te trekken. En gelukkig maar, want anders hadden we al deze beelden moeten missen.

Gelukkig voor Anna klinkt het vooral positief onder deze twee posts. Zo reageren volgers: 'Besef deze vrouw heeft een baby gekregen en zo een ongelofelijk mooi lichaam alweer' en 'Mooie vrouw in een prachtig lingerieset'. Aan de andere kant zijn er altijd nog mensen die iets te zeuren hebben, want volgens een Instagrammer zou de bh van de presentatrice namelijk niet de juiste maat zijn. Lekker boeiend.

Mykonos

Anna laat trouwens ook nog zien dat je als vrouw niet per se in je stringetje op de foto hoeft te gaan om sexy te zijn. Zo verscheen ze op haar vakantie op het Griekse eiland Mykonos in een glimmende jurk die weinig aan de verbeelding overlaat. Een greep uit de opmerkingen onder de foto's: "Wauw", "Sexy!" en "Knappe vrouw". Er worden in de reacties dus zoveel veren in haar reet gestoken dat ze bijna zelf naar huis kan vliegen vanuit Mykonos.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank