Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis dreigt advocaat in te schakelen tegen Talpa

Dat de relatie tussen Peter en ‘Nicolekke’ over is, is al een tijdje bekend. Maar nu is de realityster er ook echt helemaal klaar mee. Zo kreeg Shownieuws een verzoek dat harde gevolgen zou kunnen hebben.

Peter Gillis

In 2020 werd het stel landelijk bekend door hun populaire realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa op SBS6. In de show is de familie Gillis te volgen vanuit hun vakantieparken, maar ook in hun privéleven, bijvoorbeeld wanneer zij zelf op vakantie gaan. Nee, zeker niet de meest hoogdravende televisie, maar desalniettemin trekt het programma behoorlijk wat kijkers voor Talpa.

Mindere tijden

Naast hun optredens in Massa is Kassa, halen Peter en Nicolleke ook regelmatig in negatieve zin het nieuws. Zo heeft Gillis in mei 2022 een nacht in de cel door moeten brengen, omdat hij Nicol zou hebben mishandeld. Al snel kwam naar buiten dat Peter haar zou hebben gebeten in haar rug en neus. Vreemde situatie… Daarnaast zou hij Nicol tegen een muur hebben geduwd, in haar borsten hebben geknepen en haar aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. Dit allemaal op het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

Of dit de directe aanleiding was voor hun breuk? Dat is niet helemaal duidelijk. Maar waar Peter in februari nog aangaf in 'goede harmonie' uit elkaar te gaan met Nicol, lijkt daar nu duidelijk geen sprake meer van. Peter heeft Shownieuws namelijk even heel duidelijk gemaakt dat hij niet langer wil dat Nicol Kremers “de ex van Peter Gillis” wordt genoemd.

Niet langer de ex van Peter

Patty Brard, die regelmatig aan de desk van Shownieuws te vinden is, vertelt dat het programma door Gillis is gebeld. “Wij mogen haar niet meer de ex van Peter Gillis noemen van Peter Gillis”, vertelt ze. Onze vakantieparkbaas is hierin zo duidelijk dat hij zelfs dreigt met een rechtszaak wanneer het programma dit blijft doen. “Dan gaat hij een advocaat inschakelen en dan gaat hij het hogerop zoeken binnen Talpa”, vertelt Brard verder.

Patty geeft hierbij aan zelf absoluut niet onder de indruk te zijn van de grote Peter Gillis. “Als het je ex is, is het gewoon je ex”. Zo simpel is het inderdaad Pat!

Nieuwe carrière voor Nicol

Ondertussen geeft Nicol bij Shownieuws aan goed bezig te zijn met haar eigen zaakjes. Naast de online content die de ex van Peter Gillis (haha) regelmatig online gooit, heeft ze nu ook haar eigen webshop met de nodige ‘speeltjes’. Ze noemt zichzelf dan ook een ‘megasuccesvrouw’.

Entertainment
  • Shownieuws, AD
  • NL Beeld / BrunoPress