Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers (ex Peter Gillis) start OnlyFans en geeft voorproefje

Je moet wat als je 'sugardaddy' niet meer in beeld is...

Nicol Kremers

Ooit waren Petertje en zijn Nicol twee handen op één (behoorlijk forse) buik. Tuurlijk, er werd weleens wat gebekvecht, maar in de Massa is Kassa-afleveringen leek alles koek en ei. 'Leek' ja. De realiteit lag namelijk anders, zo blijkt nu.

Niet alleen kwam het Brabantse stel in het nieuws vanwege allerlei vermeende affaires, Peter zou zijn 28 jaar jongere vriendin ook hebben mishandeld. Hij beet volgens de verhalen in haar neus en rug, trok haar oorbel uit en kneep in haar borsten. Wat er precies waar is van de aantijgingen blijft onduidelijk, maar één ding is zeker: hun relatie overleefde de strubbelingen niet.

Alleen voor fans

In de media claimen de twee nog wel vrienden te zijn, maar de juice-kanalen beweren dat het hommeles is. Nicolleke zou bijvoorbeeld in eerste instantie een autootje van Peter krijgen, om er later achter te komen dat haar ex zich had bedacht. En zo zijn er meer verhalen over de bekoelde relatie.

Hoe dan ook, Peter Gillis kan zijn traantjes drogen met tientallen miljoenen euro's en Nicol... niet. Vandaar dat ze nu zelf manieren moet verzinnen om pegels te genereren. Haar plan? OnlyFans. Want een krantenwijkje is ook niet alles.

Via een Instagram-bericht, laat Kremers weten voortaan '18+ content' op OnlyFans te maken. "Hej lieve fans! Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het het juiste moment om hier mee een nieuw avontuur te starten!" aldus de kersverse onderneemster. "Volg me vanaf nu ook op OnlyFans en F2F."

En hoewel dat bericht inmiddels weer is verwijderd, heeft ze alweer een nieuwe post online gegooid. Bij de duckface-selfie geeft ze net als in het eerste bericht de linkjes naar haar pikante pagina's. We mogen er dus vanuit gaan dat het OF-avontuur gewoon doorgaat.

En Peter dan?

Haar ex Peter hoeven we daarentegen niet snel op OnlyFans te verwachten - godzijdank. Wel lijkt de 61-jarige multimiljonair zich ook zonder Nicolleke prima te vermaken. "Ik heb wel tien vriendinnen", zei Peter een week of vijf geleden nog. "Ik heb allerlei dames die allemaal klaarstaan voor mij, die willen eten koken, een keer strijken, de was doen. Ja, als je goed bent voor andere mensen... Wat je geeft, krijg je terug."

Entertainment
  • Shownieuws, RTL Boulevard
  • NL Beeld / BrunoPress