Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dennis Schouten vlucht de grens over: 'Pedohunters aan mijn deur'

Heftige aantijgingen in de media, honderden doodsbedreigingen in zijn inbox en zelfs pedohunters aan de deur. Er lijkt een heuse heksenjacht gaande op RoddelPraat-presentator Dennis Schouten.

Dennis Schouten

Dennis Schouten vertrekt naar het buitenland, zo laat hij weten op Instagram. De doodsbedreigingen en bezoekjes van pedojagers worden hem teveel, en dus vlucht de Twentenaar de grens over. Hij is naar eigen zeggen 'helemaal leeg'.

Minderjarigen

Wat is er precies aan de hand? Een boel, kunnen we wel stellen. Nadat Schouten op vrijdagavond in een Enschedees café met een mes in zijn gezicht werd gestoken, deed hij zijn verhaal op Instagram. De steekpartij is volgens hem het directe gevolg van een 'lastercampagne', opgezet door ene Natasja - een ex van de 27-jarige Roddelprater. De dame in kwestie zou 'uit wraak' belastende verhalen over Dennis de wereld in slingeren.

"Het ging om verkrachting van een minderjarige meid en het seksueel ongewenst benaderen van minderjarigen", aldus een bericht op de website van RoddelPraat. De verhalen en screenshots zijn volgens Schouten zelf echter 'knip-en-plakwerk'. De meisjes waarover wordt gesproken, waren bovendien niet minderjarig, stelt hij. Een complete verklaring van Dennis Schouten vind je hier. De man uit Glanerbrug heeft inmiddels aangifte gedaan tegen zijn ex.

'Pedohunters aan de deur'

Het meisje zou de aantijgingen en beschuldigingen de afgelopen tijd hebben doorgespeeld naar allerlei websites, die in sommige gevallen de screenshots en verhalen online hebben geknald. Niet lang erna begonnen de doodsbedreigingen aan het adres van Schouten, stelt hij. Uit de Instagram-post van Dennis:

"Door dit knip-en-plakwerk moet ik bang zijn in mijn eigen huis, zijn er ‘pedohunters’ aan mijn deur gekomen en zijn er tot de dag van vandaag nog steeds grote websites/Instagram pagina’s die berichten delen waaruit moet blijken dat ik een pedofiel ben.

"

In de RoddelPraat-uitzending van woensdag 8 maart (boven) gaat de voormalig Powned-verslaggever dieper in op de kwestie. Daarna vertrekt hij naar het buitenland, laat hij weten. "Ik ben helemaal leeg."

Misdaad
  • RoddelPraat
  • NL Beeld / BrunoPress