Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dennis Schouten: 'Onveilig in mijn eigen huis'

Volgens de RoddelPraat-presentator regent het bedreigingen de laatste tijd. "Mensen belden 's nachts aan met de mededeling dat ik een vuile pedofiel ben en ik klappen moet krijgen."

Dennis Schouten

Het leven van de RoddelPraat-man gaat niet over rozen de laatste tijd. Want hoewel zijn YouTube-filmpjes met partner in crime Jan Roos behoorlijk wat views pakken, weet Schouten inmiddels maar al te goed wat de keerzijde van die medaille is: rechtszaken, ruzies en bedreigingen.

Eerder liet Schouten weten dat die bedreigingen 'er een beetje bijhoren'. Er zijn volgens hem zoveel mensen die bedreigd worden. Dennis: "Je komt misschien één of twee keer in leven in de positie dat je denkt: Nu moet ik een sprintje trekken." Als je dat niet wil, zo stelde de juice-man, "dan moet je dit niet gaan doen."

Steekpartij

Dat 'sprintje trekken' had hem wellicht een tripje naar de eerste hulp bespaard, zo blijkt nu. Ware het niet dat Dennis de dader van de steekpartij van afgelopen vrijdag niet eens heeft zien aankomen. "Ineens zat ik onder het bloed", aldus Schouten in een Instagram-post. "Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland."

De Twentenaar zit inmiddels thuis met een lichte hersenschudding, een blauw oog en een gezichtswond. Op dit moment is er nog niemand gearresteerd voor de steekpartij in de Enschedese kroeg. Wel heeft Schouten inmiddels laten weten dat hij aangifte doet tegen een ex-vriendin, die volgens hem (mede)verantwoordelijk is voor 'honderden doodsbedreigingen' en wellicht ook de steekpartij.

'Lastercampagne'

Dennis' ex, ene Natasja, zou namelijk onwaarheden de wereld in slingeren. Verhalen over Dennis en minderjarige meisjes. Volgens de Roddelpraat-man zijn het verhalen die absoluut niet waar zijn. Leeftijden zouden zijn verdraaid, feiten verzonnen en ga zo maar door.

Een voorbeeld hiervan zou een filmpje zijn dat sinds een paar dagen op internet rondgaat. In de video zie je dat een meisje een telefoongesprek met Schouten opneemt. Dennis vraagt haar om naaktfoto's. Dit meisje is volgens de berichten 15 jaar oud. Echter is de dame in kwestie in werkelijkheid helemaal niet zo jong, stelt Schouten: "De realiteit is dat dit telefoongesprek 3 of 4 jaar geleden heeft plaatsgevonden met een meerderjarige vrouw in de aanwezigheid van vrienden van mij."

En zo zouden er veel meer onwaarheden door deze Natasja verspreid worden, legt de contentmaker uit. Hij gaat dan ook aangifte doen van laster en smaad. "Ik voel me onveilig in mijn eigen huis", zegt hij tot slot. "Ik ontvang vele bedreigingen en mijn carrière/naam wordt ernstig beschadigd door deze lastercampagne."

Nieuws
  • Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress