Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Speciaal ‘inlegkruisje’ voor mensen die veel scheten laten

Jij hebt vast wel een vriend die hele concerten fluit met z'n kringspier. Speciaal voor dat volk is er nu een speciaal inlegkruisje dat scheten moet filteren.

Inlegkruisje

“Een scheetje voor iedereen is beter dan voor mij alleen,” is een beroemde meme die op het internet rondgaat. Dat hoeft voortaan niet meer zo te zijn, want het bedrijf Flat-D Innovations heeft een speciaal inlegkruisje ontwikkeld die stank bij een flinke buikwind tegengaat. Althans, dat beweren ze.

Buikwind

Het is natuurlijk het ideale presentje voor die vriend in je groep die maar al te graag van zichzelf laat horen en dan vooral via de achterkant. En is al helemaal een goede uitvinding als je een ruftende partner hebt. Vooral in bed leiden overactieve darmen immers vaak genoeg tot vervelende situaties, zoals de beruchte 'Dutch oven'.

Daarom de Flat-D. Die uitvinding is vrij simpel. Het inlegkruisje bestaat uit een strip met daartussen houtskool was de stank maskeert. Daarnaast kun je het gewoon wassen in de wasmachine, waardoor je het kunt blijven hergebruiken: ideaal tegen serie-rufters! Bovendien zijn er wegwerpmodellen verkrijgbaar. De versie die je kunt hergebruiken kost je trouwens zo'n 15 dollar.

Bizar
  • iStock