doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

De beste cadeau ideeën voor mannen

Een leuk en origineel cadeau verzinnen kan nog een behoorlijke klus zijn. Zeker voor mannen die je toch echt niet blij kunt maken met een fotolijstje of dagje sauna, uitzonderingen daargelaten. Een aankomende verjaardag voor een mannelijke vriend of een familielid is reden om alvast goed na te denken over wat je zoal cadeau kunt doen. Of doe inspiratie op voor jezelf, zodat je weet wat je voor je volgende verjaardag kunt vragen of wat je kunt geven aan je eigen vrienden. Hoe vaak iemand ook zegt niets te geven om een cadeau, uiteindelijk waardeert iedere man het als je laat zien dat je aandacht hebt besteed aan zijn verjaardag.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-642728e9a35c0 img{#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-642728e9a35c0 img{#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-642728e9a35c0 img{#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-642728e9a35c0 img{#fig-642728e9a35c0 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Cadeau

Wat geef je aan een man?

Veel mannen interesseert het niet zo of ze überhaupt een cadeau krijgen en zo ja, wat dan. Dat maakt het extra lastig om een geschikt cadeau voor ze vinden. Je kan ze zelf meestal niet om tips vragen, want die geven ze toch niet. Ze hebben immers alles al. Toch zijn er genoeg leuke ideeën te verzinnen, ook voor de man. Je hebt ook geen verlanglijstje nodig, want een cadeau is nog leuker wanneer je niet weet wat je kunt verwachten. Lees snel verder voor de beste tips om cadeau te doen aan een man.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Vette gadgets

Gadgets voor mannen komen altijd goed gelegen als cadeau. Er is genoeg keuze en bovendien ook voor elk budget. Sommige gadgets kunnen behoorlijk prijzig zijn. Denk bijvoorbeeld aan draadloze oordoppen, een nieuwe smartphone of televisie. Ligt dit binnen jullie budget, ga er dan vooral voor. Mits de man in kwestie het wel echt nodig heeft natuurlijk. Het is zonde als hij zelf nog een vrije nieuwe telefoon heeft en alweer een nieuwe krijgt. Over het algemeen geef je niet zoveel geld uit aan een cadeau. Denk dan eens aan andere handige gadgets zoals een bluetooth speaker voor in de badkamer of een draagbare smoothiemaker. Of kies voor een gadget met een laagje humor, die vallen ook altijd in de smaak.

Proefabonnement sport

Mannen vinden het lekker om te sporten. Is je vriend, broer of vader nog niet lid, denk dan eens aan een abonnement bij een sportclub. Dit kan een abonnement zijn bij een bepaalde sportschool waar je krachttraining kunt doen en/of groepslessen. Maar natuurlijk kun je ook denken richting een (team)sport zoals voetbal, rugby of het tegenwoordig razend populaire padel. Kijk eens rond wat er in de buurt te vinden is en vraag wat de mogelijkheden zijn wat betreft een proefabonnement of een aantal trainingen die ze mee kunnen doen.

Kleding

De meeste mannen houden niet van shoppen. Maar toch hebben ook zij om de zoveel tijd nieuwe kleding nodig. Als je het zo bekijkt is kleding eigenlijk het ideale cadeau voor de man. Ze hebben er daadwerkelijk iets aan, gebruiken het dagelijks en het scheelt ze zelf behoorlijk wat tijd.

Drank en toebehoren

Mannen en drank. Soms gaat het net iets te ver, maar over het algemeen kunnen ze een goede whisky of een speciaal biertje gewoon echt waarderen. Zeker rond de feestdagen bieden drankspeciaalzaken mooie pakketten aan met bijvoorbeeld een goede whisky en bijpassende glazen. Dit kan ook met bier of wijn. Uiteraard kun je ook zelf iets samenstellen. Wat dacht je van een cocktail pakket met alle benodigde ingrediënten (en de cocktailset) om zijn favoriete cocktail te maken?

Boeken

Is de man in kwestie dol op lezen? Leest hij graag thrillers of detectiveverhalen? Probeer te achterhalen wat een favoriete schrijver is of in ieder geval zijn favoriete genre. Boeken kunnen best duur zijn, zeker als je veel leest loopt het snel in de papieren. Boeken zijn voor een echt leesfanaat dus altijd welkom.

Lord in Schotland

Wist je dat je je eigen stukje land kunt kopen in Schotland? Daarmee wordt de koper zelfs Lord over dat stukje land. Het gaat meestal om een paar vierkante meter en heel veel kun je er niet mee doen. Het land wordt beheerd door vrijwilligers die ervoor zorgen dat de natuur goed wordt onderhouden. Je mag je land wel te allen tijde bezoeken en een boom planten. Best een vet idee toch?

Escape room of ander uitje

Een avondje uit is het ideale cadeau aan iemand die alles al heeft. Je geeft meer een beleving cadeau in plaats van een item dat bij iemand achter in de kast beland en ligt te verstoffen. Denk aan een escape room, VR experience, avondje bowlen, of kaartjes voor een leuke artiest of cabaretier.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Coolgift.com

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws