Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De beste cadeautips voor dit najaar

Zit jij al volop in de cadeaustress? Wat koop je toch voor iemand die alles al heeft? Een cadeaubon is niet zo origineel, en met prullaria wil je ook niet aan komen zetten. Nee, dit jaar moet er iets leuks en gezelligs komen. Heb je geen inspiratie? Geen nood! We hebben de beste cadeautips voor dit najaar op een rijtje gezet.

cadeautips

Adventskalender

Met een adventskalender tel je de dagen af tot kerst. Een adventskalender kopen voor een bijzonder persoon is een leuk idee. Zeker als je kiest voor de kalender van bijvoorbeeld Rituals. The Ritual of Advent kalender heeft 24 bijzondere momenten en is echt een luxe cadeau. Je kunt kiezen voor een 3D kalender of een 2D kalender. Iedere dag vind je in de kalender een heerlijke verrassing om lichaam, geest en ziel te verrijken.

Daarmee is het een bijzonder, luxe cadeau voor je dierbare. Dit jaar zijn de kalenders gevuld met producten uit de bekendste Rituals collecties. Echt een goed cadeau dus.

Geurkaars

De geurkaars is tijdloos. Kies voor bijvoorbeeld de Ritual of Sakura, the Ritual of Jing van Rituals of combineer met meerdere merken. Het voordeel van geurkaarsen is dat de ontvanger er nooit genoeg van heeft. Je kunt een geurkaars gebruiken wanneer je maar wilt. En tijdens de donkere decembermaand is het toch heerlijk om een beetje licht (en geur!) in huis te hebben.

Met een geurkaars kom je meteen in de juiste sfeer. December is een maand om te genieten en met een geurkaars lukt dat zeker.

Slipcursus

Iets heel anders: geef eens een ervaring cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een slipcursus. Daarmee kun je je dierbaren beschermen, want in de decembermaand is de kans op een glad wegdek erg groot. De cursist leert hoe je de macht over het stuur houdt op een glad wegdek. Daarmee kan de rijvaardigheid flink verbeterd worden.

Het is niet alleen leerzaam en nuttig, maar natuurlijk ook leuk en spannend om te doen. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Echt een origineel cadeau!

Mega chocolade reep

Milka heeft tegenwoordig mega chocolade repen. Je hebt ze vast wel eens in de winkel zien liggen. Dit jaar is er de mogelijkheid om een eigen verpakking te laten drukken. Bijvoorbeeld met de naam van de ontvanger van het cadeau erop. Chocolade doet het altijd goed; je kunt er eigenlijk niet fout mee gaan. Milka is wel kwaliteitschocolade, dus je weet zeker dat je dierbare ervan zal genieten.

Lifestyle
  • Pexels, Jaxon Matthew Willis