Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Beeldschone blonde Vedder-zusjes als enige Nederlanders in Forbes-lijst

Wie zijn deze prachtige en succesvolle blondines?

Vedder

Anne en Esther Vedder zijn het nieuwe jaar goed begonnen. De zusjes staan namelijk in de Forbes 40 under 40-lijst.

Met de lijst richt het gerenommeerde zakentijdschrift uit de Verenigde Staten de spotlights op jonge, invloedrijke ondernemers van over de hele wereld. Vedder en Vedder zijn dit jaar de enige Nederlanders in het illustere rijtje. Waarvoor hulde.

Ondernemende tweeling

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het megapopulaire sieradenmerk Vedder & Vedder. De identieke tweeling timmert al erg lang aan de weg en heeft zo grote samenwerkingen mogen verwezenlijken met onder andere Rita Ora, Sylvie Meis en Romee Strijd. Ook hebben de zusjes onlangs The Selfmade Project, een soort coachingstraject voor mensen die het ook willen maken.

Forbes

Al deze successen zijn niet onopgemerkt gebleven bij Forbes magazine. Het blad heeft de 'twinkling twin sisters' namelijk opgenomen in de Forbes 40 under 40 van hun Monaco-editie

“Kansen zien en grijpen, ook als de omstandigheden verre van ideaal lijken. Dat zo’n aanpak loont, bewijzen Anne en Esther Vedder”, luidt het bericht in het magazine over de zusjes.

“In korte tijd hebben de Nederlandse tweelingzussen van hun sieradenmerk Vedder & Vedder een miljoenenbedrijf gemaakt. Na het veroveren van Europa moet Amerika snel volgen. Ze ontwrichtten het middensegment van de sieradenmarkt door gepersonaliseerde sieraden betaalbaar te maken. Met hun Podcast, Talkshow, docuserie en het onlangs gelanceerde “The Selfmade Project” hebben ze nog een missie om mensen te inspireren om je droom en passie te volgen en in jezelf te geloven.”

Blij

Anne en Esther zijn erg blij met hun plekje in de lijst. “Een mooiere afsluiting en beter begin van het jaar hadden we niet kunnen voorstellen. Of misschien toch wel, want een plek op de Forbes lijst is iets waar we echt van droomden. Dit is wel echt een eer en een moment om bij stil te staan. We gaan het ook zeker vieren met ons team. Het geeft ons ook weer zo veel drive om dit nieuwe jaar nog veel meer mooie dingen te doen en anderen te inspireren,”, aldus de zusjes in een persbericht.

Freekie Vonk

Klinkt de naam 'Vedder' je bekend in de oren? Kan kloppen. Anne en Esther (32) hebben nog een zusje: Franka, een even mooie dame, die een tijdje geleden Freek Vonk alias 'de Nederlandse Steve Irwin' aan de haak heeft geslagen. De 26-jarige Franka is bovendien net zo ondernemend als haar twee zussen. Ze is namelijk de trotse eigenaresse van sieradenmerk Franky Amsterdam. Zowel de looks als het ondernemerschap zit dus in de Vedder-genen.

Entertainment
  • Grazia, Forbes
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl