Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gerucht over BN'er met hamster in achterste, Boris van der Ham ontkent

Hamstereeeeeeeeeeen!!!

Hamster

Eigenlijk is er nooit een gebrek aan sappige verhalen over BN'ers. Geruchten over vreemdgaan, drank- en drugsmisbruik en #MeToo-onthullingen volgen elkaar in rap tempo op. Maar soms wordt er iets online geslingerd dat de gemoederen extra bezighoudt.

Zoals een wild verhaal over een BN'er die met een hamster in zijn anus naar het ziekenhuis moest. De BN'er overleefde het, maar het knaagdier kan het niet navertellen, aldus Yvonne Coldeweijer. De roddelkoningin publiceerde deze anekdote enkele dagen terug via Instagram, waarna de geruchtenmolen op volle toeren is gaan draaien.

Want is het niet gewoon een broodje-aapverhaal? En zo niet, wie-o-wie heeft dan een wilde nacht met een hamster en een pot vaseline gehad?

'Denk dat het echt waar is'

Coldeweijer zei dat ze het verhaal destijds (afgelopen jaar) niet heeft gepubliceerd, omwille van privacy. "Terwijl ik wel denk dat het klopt", aldus de roddeltante.

Maar sinds deze 'onthulling' gaat het vreemde en vrij onsmakelijke verhaal nu toch rond. Én wordt er volop gespeculeerd over wie deze BN'er dan zou zijn.

Georgina Verbaan is een van de namen die genoemd wordt, aldus de Mediacourant. Al stelt het platform wel dat er in dat geval waarschijnlijk een anekdote uit z'n verband is getrokken. Verbaan zou namelijk hebben verteld dat er een "lipoom (goedaardig gezwel, red.) ter grootte van een kleine hamster" bij haar is verwijderd. Geen echte hamster dus.

Boris van der Ham ontkent

Story-sterjournalist Nick Dijkman liet na het verhaal van Coldeweijer de naam 'Boris van der Ham' vallen, de voormalig D66-politicus/acteur/muzikant. In tegenstelling tot andere BN'ers, reageerde Van der Ham wél op de geruchten.

"Nooit een hamster gehad, als kind wel cavia’s", zegt de oud-D66'er droog. "Waren vrouwtjes cavia’s, dus sowieso geen aantrekkingskracht."

'ZEER bekende Nederlander'

Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels aangegeven dat slechts één iemand de juiste naam heeft genoemd: een van haar 'spionnen'. Deze zou het verhaal bevestigd hebben, inclusief naam en alles. Ook zou deze anonieme bron een foto hebben van het slachtoffer/de dader, vlak nadat deze uit het ziekenhuis zou zijn ontslagen.

Yvonne denkt dus nog steeds dat het verhaal waar is. En om mensen nog eens extra nieuwsgierig te maken, zegt ze nogmaals dat het om een "ZEER bekende Nederlander" gaat...

Bizar
  • Mediacourant, Yvonne Coldeweijer
  • iStock