Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yvonne Coldeweijer: ‘In het weekend eet ik 3x McDonald’s of FEBO om de alcohol op te zuigen’

Normaal gesproken neemt Yvonne Coldeweijer het leven van andere BN’ers onder de loep, maar deze week staat ze zelf in de schijnwerpers. De roddelkoningin van Nederland doet in Beau Monde een boekje open over drank, juice en haar liefdesleven. 

Yvonne Coldeweijer: ‘In het weekend eet ik 3x McDonald’s of FEBO om de alcohol op te zuigen’

De 35-jarige Brabo vertelt in het interview onder andere over de reden dat ze begonnen is met het roddelen over andere BN’ers. Naar eigen zeggen hangt dat nauw samen met haar Australische ex, die een dubbelleven leidde en naast Yvonnen nog zeven andere vriendinnen had. “Het heeft mij wel zodanig getriggerd dat ik een poosje niet meer wist wat wel en niet waar is. Je deelt een heel leven met een persoon van wie je zielsveel houdt en als je dan hoort dat hij een dubbelleven leidt, raak je in shock. Je komt erachter dat je hele leven anders is dan je dacht en dat doet extreem veel pijn. Misschien is dat wel de reden dat ik mensen die dit soort gedrag vertonen, wil exposen.”

Overigens is Yvonne ondertussen wel hersteld van het leed van haar ex en gaat ze regelmatig naar de kroeg om het single-leven te vieren. (“Ik vind het heerlijk om af en toe lam te worden aan de bar.”) In het weekend gaat haar juicekanaal op pauze en gaat ze aan de wodka. Daar komt af en toe ook een vette hap bij kijken: “In het weekend eet ik denk ik wel drie keer Febo of McDonald’s. Ook om alle alcohol op te zuigen.”

Peter R. de Vries

In het interview vertelt ze ook iets opvallends over Peter R. de Vries. Volgens Yvonne deugt zijn weduwe Tahmina namelijk niet helemaal. Daar lag een groot verhaal voor klaar, maar dat is nooit gepubliceerd. “Omdat dit door de dood van Peter gevoelig lag, besprak ik het met mijn omgeving en die zei dat het niet de juiste timing was. Daar ben ik het mee eens, maar ik sta er zeker voor open om het ooit naar buiten te brengen. Het is een belachelijk verhaal.”

Entertainment
  • BrunoPress