Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Een bierabonnement van Hertog Jan is alles wat een speciaalbierfanaat nodig heeft

Bier is liefde, bier is leven. Dat weten ze bij Hertog Jan maar al te goed. En met hun bierabonnement De Proeftuin bieden ze precies datgene waar je een bierbezetene blij mee maakt. Extreem blij zelfs.

De Proeftuin

Abonnementjes vind je vandaag de dag in vele vormen. Van streamingdienst tot wekelijks de Panorama op je deurmat, sommige abonnementen maken je leven een stuk leuker. En makkelijker.

Hertog Jan is een jaar geleden ook in de abonnementenbusiness gedoken. Met De Proeftuin hebben de bierkoningen uit Limburg een exclusief bierabonnement uit de klei getrokken, waarmee bierliefhebbers exclusieve speciaalbieren toegestuurd krijgen. Van gelimiteerde speciaalbieren die nergens anders te krijgen zijn, tot spiksplinternieuwe biervarianten die niet eens in de schappen komen te liggen. Kortom, een musthave voor elke bierfanaticus.

Elk kwartaal nieuw vloeibaar goud

Hoe het werkt? Vier keer per jaar krijg je drie kruiken opgestuurd. Drie nooit eerder verschenen speciaalbieren. Daarbij ontvang je allerlei interessante info over het brouwproces, ingrediënten en een uniek kijkje achter de schermen. Plus de mogelijkheid om feedback op de speciaalbieren te geven. Zodat de volgende lading nóg beter wordt.

En hebben we al gezegd dat je met de membershipcard ook exclusieve events kunt bijwonen? Bierbijeenkomsten waar je 1-op-1 met de brouwers kunt babbelen. De maximaal 10.000 leden (ja, dat klopt, er is plek voor slechts een beperkt aantal bierfanatiekelingen) kunnen bovendien meedoen aan allerlei zeer aantrekkelijke winacties.

Kort gezegd: De Proeftuin is een exclusieve club waar je absoluut bij wil horen als liefhebber van speciaalbier. Hét cadeau voor jezelf óf voor een fanatieke bierslurper in je omgeving. En ideaal: zo'n abonnement op De Proeftuin past zelfs onder de kleinste kerstboom.

Wie vóór 5 januari een abonnement afsluit of vernieuwt ontvangt het eerstvolgende pakket in maart 2023. Wees er dus rap bij!

Voorproefje

Twee bieren die de monden van Proeftuin-leden al hebben mogen bereiken het afgelopen jaar zijn de Vienna Lager, een amberkleurig, moutig en doordrinkbaar (ook belangrijk) pilsje, en de New England IPA, een verfrissend en licht hoppig blondje.

De bieren voor aankomend jaar zijn nog strikt geheim, maar de mensen bij Hertog Jan lichten al wel een tipje van de sluier over het allerlaatste speciaalbiertje van 2022. Dat is namelijk een heuse tarwewijn, die zich uitstekend leent om op vaten gerijpt te worden.

Lifestyle
  • Hertog Jan