Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man (40) opgepakt voor maken kinderporno eigen dochters, had filmstudio op zolder

Een schokkende ontdekking in Nijmegen.

Filmstudio

Afgelopen woensdag heeft de politie een 40-jarige inwoner van Nijmegen opgepakt en afgevoerd. De man wordt ervan verdacht zijn twee minderjarige dochtertjes seksueel te hebben misbruikt.

De verdachte zou het misbruik ook hebben gefilmd, om de beelden vervolgens te delen en te verspreiden via de krochten van het darkweb, een groot gebied op internet dat niet vindbaar is via reguliere zoekmachines. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

Filmstudio

Via het strafbare materiaal dat via het darkweb online gezet was, belandde de Nijmegenaar op den duur op de radar van de autoriteiten. Eenmaal ter plekke troffen agenten een walgelijk tafereel aan.

Op zolder had de verdachte namelijk een filmstudio gebouwd. Een semi-professionele ruimte met green screen en allerlei seksattributen, zoals dildo's, aldus het OM. Vermoedelijk een plek waar hij zijn dochters met lopende camera misbruikte.

De man werd in de boeien geslagen in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen.

In volledige beperking

Sinds woensdagavond zit de 40-jarige Nijmegenaar achter tralies. De rechter beslist vandaag of zijn voorarrest wordt verlengd. In de tussentijd zit hij in volledige beperking, waardoor hij met niemand contact mag hebben, met uitzondering van zijn advocaat. Naar verluidt is het de eerste keer dat de verdachte in aanraking komt met justitie.

Misdaad
  • Rn7, Nieuwnieuws
  • iStock