Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Celstraf voor kerel met pruik die deed alsof hij vrouw was bij 'glory hole'

De mannelijke slachtoffers hadden in eerste instantie niks door.

Glory hole

In Canada is ene Tony S. veroordeeld nadat hij meerdere 'dates' had met mannen die hij online had leren kennen. Daar is op zich niks strafbaars aan, ware het niet dat S. zich voordeed als vrouw en anonieme geslachtsgemeenschap had met twee kerels door een laken met een gat erin. Dat gebeurde tijdens twee verschillende dates.

De rechtbank in Ontario veroordeelde de 33-jarige S. tot 28 maanden cel - 14 maanden per slachtoffer - plus een periode van 10 jaar waarin Tony geregistreerd staat als zedendelinquent.

"Het is de schending van persoonlijke integriteit en het ontkennen van het recht van zelfbeschikking van de slachtoffers wat deze daden zo ernstig maken", aldus de rechter volgens de Canadese krant The Toronto Star.

Tony droeg een pruik

Tijdens de zaak werd duidelijk hoe Tony S. tot tweemaal toe te werk was gegaan in 2020. Online deed hij zich voor als Angela. De mannen dachten dus dat ze met een vrouw te maken hadden. In chatgesprekken sprak Tony (als Angela) vervolgens af dat de mannen langs zouden komen in een appartement in Toronto.

De slachtoffers volgden 'Angela's' instructies - de mannen mochten onder meer niet praten met hun date - en betraden het appartement. Eenmaal binnen zagen ze een scherm, of laken, met een gat erin. De mannen staken - ieder tijdens een eigen date - vervolgens hun zaakje erdoor. Aan de andere kant zat Tony met een zwarte pruik op. Hij bevredigde de mannen eerst oraal, om hun penis vervolgens anaal bij zichzelf in te brengen. 'Ongevraagd' en 'onverwachts', aldus de slachtoffers.

Tijdens de date met de tweede man werd 'Angela' ontmaskerd. De man trok het laken van het plafond en zag een 33-jarige kerel met een pruik op de grond liggen.

In de rechtszaal vroeg Tony's advocaat Bryan Badali nog om een voorwaardelijke straf met huisarrest. Volgens de raadsman had Tony S. het moeilijk in de coronaperiode, wat tot een aantal foute keuzes heeft geleid. Dit vond de rechter echter een slappe smoes. "Zoveel mensen hadden in die tijd moeite om persoonlijke connecties te maken met andere mensen."

Bizar
  • The Toronto Star
  • Adobe Stock